Case

Forbrugerbasen

Projektet

– Design af hjemmeside

– Implementering af produktfeed

– Annoncering på Facebook

– SEO-optimering

Projektet

– Design af hjemmeside

– Implementering af produktfeed

– Annoncering på Facebook

– SEO-optimering

Udfordringen

Overskuelighed og æstetik på en prissammenligningsside

Forbrugerbasen.dk er en dansk prissammenligningside, hvor forbrugerne kan sammenligne priser på alt fra bredbånd og mobilabonnement til a-kasse og lån. Målet med vores arbejde for Forbrugerbasen.dk var at skabe en konverteringsvenlig hjemmeside, hvor brugervenligheden var i fokus. Hertil har vi haft til opgave at sikre brandawareness og salg. Fokus var derfor på følgende:

Løsningen

Vigtigheden af tillid

For at forbrugerne skal have tillid til en prissammenligningsside, er det nødvendigt, at hjemmesiden først og fremmest indbyder til netop tillid. Derfor har vi designet en hjemmeside med lyse og friske farver, hvor den grønne farve er i fokus. Den grønne farve repræsenterer vækst, penge og sikkerhed og er samtidig en afslappende farve. Herudover har vi lavet call-to-action knapper i mere iøjnefaldende farver, som sikrer at forbrugerne bevæger sig hensigtsmæssigt rundt på siden.

Mobilvenligt design

Det responsive design er altafgørende i en digital tidsalder

Hos Leadways designer og udvikler vi altid mobilvenlige hjemmesider. Med et responsivt design sikrer vi, at din hjemmeside eller webshop automatisk tilpasser sig forskellige skærmstørrelser. 

Det betyder ganske enkelt, at din hjemmeside ser godt ud, og er brugervenlig på både mobil, tablet og computer. Det er samtidig nemt for kunden at navigere rundt og læse hjemmesidens indhold uden at skulle zoome. 

For Forbrugerbasen har vi udviklet et fuldt responsivt website, som fungerer på alle skærmstørrelser.