100.000 DKK
til digital omstilling

Med et tilskud på 100.000 DKK fra SMV:Digital kan du sætte turbo på din virksomheds vækst og udvikling. Vi hjælper dig igennem hele processen, og giver dig de bedste muligheder for at opnå succes.

Ansøgningsfristen er d. 30. august 2023, så tag fat i os nu, hvis vi skal føre din ansøgning til dørs sammen.

1.

Du får hjælp til at tilrettelægge dit digitale projekt.

Tilskuddet på 100.000 DKK er for dig, der gerne vil styrke din virksomhed gennem digital omstilling og vækst. Dit projekt kan omhandle alt fra automatisering af processer til implementering af nye digitale værktøjer eller websites.

Det er vigtigt, at der er styr på, hvordan midlerne skal bruges til at skabe vækst for din virksomhed, inden du sender ansøgningen, så den rammer præcist og stærkt.

Vi hjælper med at identificere dit behov, hvor det giver mening at sætte ind og tilrettelægger et passende projekt for din virksomhed. På den måde sikrer vi, at ansøgningen er stærk nok til at opnå finansiering.

2.

Du får hjælp til den gode ansøgning.

Når vi sammen har fået styr på rammerne for dit projekt, er det tid til at sætte pennen til papiret.
Vi er et digitalt bureau, som har beskæftiget sig med digital vækst og online salg siden 2019. Vi er derfor godt udrustet til at hjælpe dig gennem ansøgningsprocessen, så du får finansiering til dit projekt.

3.

Du får hjælp til at komme fra idé til handling.

Du står nu med de 100.000 DKK, hvad så nu?

Vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen fra idé til uddeling af midlerne - og selvfølgelig også med planlægning og gennemførsel af dit digitale projekt.

Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi sidder klar til at hjælpe, guide og sparre med dig. Har du brug for at få afdækket mulighederne for at styrke din digitale vækst, så hører vi også gerne fra dig.

Skal vi rådgive dig?

Vil du styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem udnyttelse jeres data? Og kan du bruge vores ekspertise til at identificere de unikke muligheder, som jeres data kan give?

Så tag fat i os nu. Vi glæder os til at høre om din virksomhed.
Du kan også ringe til os på tlf.:
+45 71 74 24 12
Tak for din besked!

Vi vender tilbage til dig på den oplyste e-mail adresse snarest muligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Spørgsmål og svar

Hvordan bliver jeg godkendt?
Hvornår kan jeg ansøge?