Vi automatiserer din virksomheds manuelle processer

automation

Vi kan automatisere de processer, du ønsker,
men her får du de mest populære.

Bogføring

Vi kan via API-integrationer hjælpe dig med at integrere dit website eller din webshop med dit bogføringssystem, så systemerne taler sammen og synkroniseres med varer, kunder og ordrer.

Betalingsløsninger

Vi kan automatisere og lave integrationer til alle danske såvel som udenlandske betalingsløsninger. De mest populære er tjenester som PayPal, MobilePay, Stripe, Epay og Dibs.

API-intregrationer

Vi har stor erfaring med udvikling af API-integrationer, og vi vil gå så langt som at sige, at vi kan lave lige netop de intregrationer, der giver mening for din forretning.  

Ordreintegration

Ved at intregere din webshop eller dit regnskabssystem med et fragtsystem, kan du få adgang til en masse fordele. Det vil b.la. blive nemmere for dig at plukke dine ordrer, booke fragt, overvåge pakker og håndterer returneringer.

Vi arbejder blandt andet med følgende programmer.

Vores arbejde

Vi tager afsæt i jeres konkrete ønsker og behov og finder den bedste løsning.

Der findes efterhånden et hav af muligheder, når det kommer til automatisering af digitale processer.

Det kan være et svært landskab at navigere i, og derfor er første skridt på rejsen, at vi tager en grundig snak omkring jeres specifikke udfordringer.

Når "problemet" er afdækket, finder vi løsningen og præsenterer den for jer. Vi afvejer altid om gevinsten er mere værdifuld end indsatsen, inden vi går i gang.Nysgerrig på at lære mere om leadways?

Skriv til os