WooCommerce er et enkelt og kraftfuldt plugin, der tilføjer webshop funktioner til dit website.

woocommerce

WooCommerce kort fortalt.

Hvad er det egentlig?

WooCommerce er en af de primære plugins, der kan omdanne dit almindelige WordPress-website til en velfungerende webshop med et betalingssystem, en indkøbsvogn og produktgallerier.

Open source

Open source giver dig adgang til alle kildekoder, og du kan derfor lave en skræddersyet løsning i systemet og udvikle moduler, der passer til lige netop din virksomhed.

Uendelige temaer og plugins

Der er et hav af temaer og designs, du kan vælge imellem til din webshop. WooCommerce er også let at videreudvikle ved hjælp af udvidelser og gratis plugins.

Funktionsrigt

WooCommerce tilbyder masser af temaer (både gratis og betalte), udvidelser og integrationsmuligheder, der giver dig endnu mere funktionalitet og mulighed for at tilpasse løsningen til dit eget brand og din virksomhed.

Vi har designet og udviklet websites for disse brands.

garbanzo

1. Gratis og open source

Det er gratis at benytte sig af, og du har fuld kontrol over dit website, adgang til kode og kan tilpasse ethvert område på dit website.

2. Stor fleksibilitet

WooCommerce kan tilpasses fuldt ud. Du kan med udvidelser tilføje yderligere funktionalitet af ​​din webshop.

3. Check-out flow

Modsat eksempelvis Shopify er check-out flowet ikke fastlåst i WooCommerce. Det vil sige, at du kan skabe dit eget check-out flow.

4. SEO-optimeret

Hver eneste side kan optimeres perfekt til SEO, så dit website ranker højt på Google. Dit websites ydeevne bliver b.la. optimeret.

5. Tilpasning af design

Du kan tilpasse ethvert område på dit website, og der er mange forskellige temamuligheder.

6. Let at bruge

Alle kan være med. Det er simpelt og brugervenligt, og det gør det let tilgængeligt for alle, som lige er begyndt at handle produkter online.

7. Godt analyseapparat

Der er indbygget analyse, som er let at bruge, og du kan selv vælge, hvilke data, du vil hente, så du kan skabe en holdbar salgsplan.

8. Loadhastighed

Du skal alliere dig med en samarbejdspartner, der har erfaring med at optimere på sitet løbende. En WooCommerce side kan blive langsom, hvis den ikke vedligeholdes.

Vores arbejde

WooCommerce er den bedste platform til dig der...

Ønsker en omkostningseffektiv løsning og komplet ejerskab over din webshop. Med WooCommerce kan du integrere ethvert WordPress-plugin på dit e-commerce website, og det giver dig altså uendelige muligheder, massere af plugins at vælge mellem og fuld kontrol over dit design.

Det er et super valg for dig, der har et lavt budget, men gerne vil etablere en brugervenlig webshop til dit website uden at skulle bekymre dig om kodning.

Du skal dog være opmærksom på, at du selv skal administrere alt fra hosting, sikkerhed og vedligeholdelse - men den del kan vi heldigvis klare for dig, ligesom vi også kan designe og udvikle en e-commerce løsning, der passer perfekt til din virksomhed.

Lad os tage en helt og aldeles uforpligtende
snak om dit projekt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.