WooCommerce er et enkelt og kraftfuldt plugin, der tilføjer webshopfunktioner til dit website.

woocommerce

WooCommerce kort fortalt.

Hvad er det egentlig?

WooCommerce er en af de primære plugins, der kan omdanne dit almindelige WordPress-website til en velfungerende webshop med et betalingssystem, en indkøbsvogn og produktgallerier.

Open source

Open source giver dig adgang til alle kildekoder, og du kan derfor lave en skræddersyet løsning i systemet og udvikle moduler, der passer til lige netop din virksomhed.

Uendelige temaer og plugins

Der er et hav af temaer og designs, du kan vælge imellem til din webshop. WooCommerce er også let at videreudvikle ved hjælp af udvidelser og gratis plugins.

Funktionsrigt

WooCommerce tilbyder masser af temaer (både gratis og betalte), udvidelser og integrationsmuligheder, der giver dig endnu mere funktionalitet og mulighed for at tilpasse løsningen til dit eget brand og din virksomhed.

Vi har designet og udviklet websites for disse brands.

grodBLS Hafnia

Fordele ved Woocommerce

 1. 1.

  Gratis og open source

  Det er gratis at benytte sig af, og du har fuld kontrol over dit website, adgang til kode og kan tilpasse ethvert område på dit website.
 2. 2.

  Stor fleksibilitet

  WooCommerce kan tilpasses fuldt ud. Du kan med udvidelser tilføje yderligere funktionalitet af ​​din webshop.
 3. 3.

  Check-out flow

  Modsat eksempelvis Shopify er check-out flowet ikke fastlåst i WooCommerce. Det vil sige, at du kan skabe dit eget check-out flow.
 4. 4.

  SEO-optimeret

  Hver eneste side kan optimeres perfekt til SEO, så dit website ranker højt på Google. Dit websites ydeevne bliver b.la. optimeret.
 1. 5.

  Tilpasning af design

  Du kan tilpasse ethvert område på dit website, og der er mange forskellige temamuligheder.
 2. 6.

  Let at bruge

  Alle kan være med. Det er simpelt og brugervenligt, og det gør det let tilgængeligt for alle, som lige er begyndt at handle produkter online.
 3. 7.

  Godt analyseapparat

  Der er indbygget analyse, som er let at bruge, og du kan selv vælge, hvilke data, du vil hente, så du kan skabe en holdbar salgsplan.
 4. 8.

  Loadhastighed

  Du skal alliere dig med en samarbejdspartner, der har erfaring med at optimere på sitet løbende. En WooCommerce side kan blive langsom, hvis den ikke vedligeholdes.

Beslutningen

WooCommerce er den bedste platform til dig der...

Ønsker en omkostningseffektiv løsning og komplet ejerskab over din webshop. Med WooCommerce kan du integrere ethvert WordPress-plugin på dit e-commerce website, og det giver dig altså uendelige muligheder, massere af plugins at vælge mellem og fuld kontrol over dit design. Det er et super valg for dig, der har et lavt budget, men gerne vil etablere en brugervenlig webshop til dit website uden at skulle bekymre dig om kodning. Du skal dog være opmærksom på, at du selv skal administrere alt fra hosting, sikkerhed og vedligeholdelse - men den del kan vi heldigvis klare for dig, ligesom vi også kan designe og udvikle en e-commerce løsning, der passer perfekt til din virksomhed.

Disse webshops er designet og udviklet i WooCommerce.

right orange arrow
Garbanzo

Webudvikling

Design

Webshop

right orange arrow
Merch.dk

Design

Webudvikling

Webshop

right orange arrow
Woodgoods

Webudvikling

Design

Webshop

Stadig i tvivl om, hvad du skal vælge?