Annoncér målrettet på LinkedIn og styrk din virksomhed.

Fremgangsmåden

Sådan arbejder vi med LinkedIn Ads.

Opsætning

Vi opsætter din annoncekonto og gør strukturen overskuelig og nem at arbejde med, når der skal opsættes kampagner og annoncer.

Insight Tag

Vi indsætter en kode på dit website, så du kan tjene penge på den trafik, der ellers ville være gået tabt. Vi installerer tagget for dig, og opsætter dine ønskede målgrupper.

Matched Audiences

Vi tilpasser dine målgrupper, og målretter dine annoncer mod personer, som tidligere har besøgt dit website eller skrevet sig op til dit nyhedsbrev mm. På den måde sikrer vi, at du bruger dit budget mest optimalt.

Konvertering

Vi opretter konverteringer og opsætter mål, der skal trackes og spores på. På den måde kan vi analysere og optimere dine kampagner.

Udarbejdelse

Få opmærksomhed og leads med LinkedIn Ads.

Når strukturen er på plads, Insight Tag er sat ind på websitet, Matched Audiences er opsat, og konverteringer er oprettet, er næste skridt at få lavet dine annoncer. Vi udarbejder en strategi og hjælper med at definere dine mål, uanset om du vil øge dit brandkendskab, få flere varme leads eller skaffe flere besøgende til dit website. Vi producerer dit annoncemateriale i form af tekst, billeder og video og sørger selvfølgelig for opsætning af indholdet og lægger opslagene ud som aftalt.
No items found.
right arrow
right arrow

BLS Hafnia

Shopify webshop og online annoncering for brandet, der lavede landsholdstrøjen

Hos Leadways har vi siden 1. september 2018 stået for markedsføring og annoncering af det populære københavnske tøjbrand, BLS Hafnia.
Gå til case

Bareen T-shirt

Det er først når løverne bider, at presset for alvor stiger

Da holdet bag Bareen T-shirt kontaktede os i midten af november 2020, var de netop kommet ud fra optagelserne til Løvens Hule med en investering på 1 million kroner fra Christian Arnstedt og Jacob Risgaard. Vi har designet og udviklet Bareen T-shirts Shopify webshop.
Gå til case

Buté

At etablere et helt nyt skobrand i forbrugernes bevidsthed

Buté er et spritnyt skomærke, der har en mission om at skabe verdens mest komfortable dress-shoes. Vi har skabt Butés visuelle identitet og designet og udviklet deres Shopify webshop. Vi har også stået for tekstforfatning, strategi og annoncering på sociale medier.
Gå til case
right arrow
right arrow

Vi vil gerne lære dig bedre at kende.

Skriv til os