Shopify er smart, hurtigt, pålideligt og populært. Vi er dem, der designer og udvikler din nye webshop.

Derfor er Shopify den perfekte
løsning til din forretning.

Brugervenligt

Modsat mange andre platforme er Shopify et forholdvist let webshop system at komme igang med. Brugervenligheden er i top og platformen er yderst intuitiv og nem at finde rundt i.

Hosted løsning

At Shopify er en hosted løsning betyder ganske enkelt, at du ikke er afhængig af at lade din webshop hoste hos en ekstern virksomhed. Shopify hoster din webshop, og det er dermed dem, der sørger for, at serveren kører, som den skal.

Gode apps

Shopify tilbyder et hav af apps, der gør din webshop meget fleksibel. De har stort set apps til alt. Det betyder kort opridset, at du kan lave integrationer til stort set alle tænkelige tredjeparter uden at skulle kode.

Webshop-fokus

Shopify fokuserer udelukkende på at levere de bedste webshopløsninger på markedet, og derfor arbejder og udvikler de konstant på deres platform for at kunne levere de bedste og mest sælgende webshops.  

Vi har designet og udviklet Shopify webshops for disse brands.

1. Brugervenligt

En Shopify-webshop er særdeles brugervenlig, både for dig, der skal administrere den og for kunderne, der besøger din webshop.

2. Alt-i-én løsning

Du kan nemt oprette din webshop, opsætte betalingsgateway, oprette produkter og have kontrol over din lagerbeholdning - alt sammen samlet ét sted.

3. Mange forskellige temaer

Der er et hav af temaer at vælge mellem. Et tema sørger for, at din webshop er designet og udviklet på forhånd. Alt du selv skal gøre er at indsætte billeder, tekster, farver, links og produkter.

4. SEO Optimeret

Shopify har taget højde for SEO i deres webshop-løsning, og det gør det nemt for dig at ændre tags, titler og beskrivelser.

5. Responsivt design

Med Shopify er din webshop flot på alle slags enheder, fordi den automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen på dine besøgendes enheder. Det sikrer en god brugeroplevelse.

6. Rediger HTML og CSS

Du har fuld adgang til HTML og CSS i din webshop, hvilket gør det nemt at tilpasse og redigere alle aspekter af webshoppen.

7. Integration med sociale medier

Alle Shopify-webshops omfatter direkte integration med sociale medier som Pinterest, Instagram, Facebook og Twitter.

8. Dybdegående analyser

Du får adgang til et interaktivt kontrolpanel, der giver dig overblik over salg, ordrer og trafik. På den måde har du et fundament for at træffe de rigtige valg for din virksomhed.

Vores arbejde

Vil du tage din e-commerce forretning til det næste niveau? Så er Shopify det rigtige valg for dig.

Skal du have genopsat og redesignet din gamle webshop eller have lavet en helt ny fra bunden? Så anbefaler vi Shopify som platform.

Det er simpelt, nemt og overskueligt, når du skal drive og administrere din webshop, uanset om du vil oprette nye kategorier, produkter eller ændre i tekster. Og så har du tilmed også fuld kontrol over udseendet lige fra layout og indhold til farver.

Platformen inkluderer alt fra hosting, sikkerhed og domæneregistrering, så det behøver du ikke at tænke på.

Shopify er den bedste platform for dig, der gerne vil vækste og give dine kunder en formidabel shoppingoplevelse.

bareen t shirt case

Bareen

Det er først når løverne bider, at presset for alvor stiger.

Da holdet bag Bareen T-shirt kontaktede os i midten af november 2020, var de netop kommet ud fra optagelserne til Løvens Hule med en investering på 1 million kroner fra Christian Arnstedt og Jacob Risgaard.

Framesandgear

Ny Shopify-webshop for Framesandgear

Framesandgear er en dansk virksomhed med stor passion for cykling og racing. De leverer cykeldele og komponenter af høj kvalitet til top-tier racercykler. Framesandgear kom til os med et ønske om en nem, hurtig, effektiv og ikke mindst responsiv Shopify-webshop til at sælge deres produkter.

BLS Hafnia

Shopify webshop, pressearbejde og online annoncering for brandet der lavede landsholdstrøjen

Hos Leadways har vi siden 1. september 2018 stået for markedsføring og annoncering af det populære københavnske tøjbrand, BLS Hafnia. BLS Hafnia har opnået massiv succes uden den store markedsføring, da de på imponerende vis har udbredt kendskabet til brandet gennem prominente skikkelser i både musik, fodbold og underholdningsbranchen.

Arhms

Ny visuel identitet og konverteringsoptimering for københavnsk smykkebrand

Arhms er et dansk smykkebrand drevet af Maja Dalgaard og Adam Due. Arhms kom til os med et overordnet ønske om at løfte deres AOV (Average order value). I samme ombæring skulle de have en helt ny visuel identitet. Med afsæt i vores erfaring fra lign. samarbejder og generelle best practices, har vi designet og implementeret nye features på deres webshop, som allerede nu bærer frugt.

Lad os tage en helt og aldeles uforpligtende
snak om dit projekt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.