Webflow er fleksibelt, brugervenligt og kreativiteten uendelig. Vi er dem, der designer og udvikler dit nye website.

Derfor er Webflow den perfekte
løsning til din virksomhed.

Masser af funktioner

Med Webflow får du alt, du har brug for: En samlet website builder, skabeloner, e-commerce, en række værktøjer til din markedsføring og listen kunne fortsætte.

Hosted løsning

At Webflow er en hosted løsning betyder ganske enkelt, at du ikke er afhængig af at lade dit website hoste hos en ekstern virksomhed. Webflow hoster dit website, har opsat alle tekniske implementeringer, og dermed er det dem, der sørger for, at serveren kører, som den skal.

Content drevet

Webflow er en rigtig god platform til at bygge content-drevne websites. Her har du nemlig mulighed for at opbygge dynamisk indhold fra felter, du selv definerer. Det giver dig en masse fleksibilitet, når du skal opdatere og vedligeholde dit indhold.

Åbent website

Med Webflow skal der hverken installeres temaer eller plugins, før du kan komme i gang. Det er et helt åbent projekt, som du kan udforme, designe og tilpasse præcis, som du ønsker.

Vi har designet og udviklet Webflow websites for disse kunder.

1. Stor designfrihed

Designfriheden og kreativiteten er uendelig, for du kan nemlig designe dit website præcis, som du ønsker det.

2. Dynamisk indhold

Ved brug af dynamisk indhold kan enhver medarbejder nemt oprette nye indlæg og indhold på en blog, website mm.

3. Det er gratis

Webflow er gratis og derfor ideelt til dig med et lavt budget.

4. SEO Optimeret

Hver eneste side kan optimeres perfekt til SEO, så dit website ranker højt på Google. Dit websites ydeevne bliver b.la. optimeret.

5. Hurtigt website

Webflow optimerer både kode og billeder, så websitet fylder så lidt som muligt. Det gør indlæsningstiden langt hurtigere.

6. No-code

Webflow er et såkaldt no-code CMS-system, hvilket betyder, at du kan designe unikke websites uden at kunne programmere.

7. Gode integrationer

Softwaren er generelt let at bruge, og Webflows integrationsfunktion hjælper med at tilføje widgets fra tredjeparter uden besvær.

8. Responsivt design

Webflow er bygget til at gøre det muligt for stort set alle at skabe fuldt responsive websites, hvor du praktisk talt kan oprette, hvad som helst.

Vores arbejde

Webflow er en god løsning for dig der...

Gerne vil have så meget designfrihed som muligt og ønsker at bygge dit website uden kodning.

Webflow giver dig alt, du skal bruge for at skabe og vedligeholde alle sider med white-label funktioner, og giver dig samtidig fuldstændig kontrol over designet på både mobil, tablet og desktop.

Du kan praktisk talt oprette hvad som helst samt automatisere alle dine digitale processer. Vores designere kan både bygge dit website fra bunden og implementere dit design for dig - med Webflow står dit website klar (og skarpt), før du aner det.

Bremen Teater

Nyt Webflow website for et af Danmarks mest ikoniske venues

Siden september 2009 har det ikoniske teater på Nyropsgade 39-41 i København været kendt under dets nuværende navn, Bremen Teater. Tidligere lå Mercur teatret, Det Ny musikteater og Privat Teatret på ardessen.

Hotel Cecil

Ny visuel identitet og Webflow website for Hotel Cecil

På Hotel Cecil, som af mange musikere og agenter betegnes som et af de bedste ‘middle sized’ venues i Europa, kan du opleve koncerter med både danske og internationale artister, ligesom der også er comedy-shows, live-podcast og filmvisninger på programmet.

Lad os tage en helt og aldeles uforpligtende
snak om dit projekt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.