back

Nyt Webflow website for et af Danmarks mest ikoniske venues

Leverancer:

Udfordringen

Siden september 2009 har det ikoniske teater på Nyropsgade 39-41 i København været kendt under dets nuværende navn, Bremen Teater. Tidligere lå Mercur teatret, Det Ny musikteater og Privat Teatret på ardessen. Det var komiker og nuværende medejer, Niels Hausgaard, der var idémanden bag navnet Bremen Teater og navnet blev til med den simple argumentation: "Ordet Bremen ligger så godt i munden". Ejerkredsen består herudover også af Simon Kvamm, Frank Hvam og Casper Christensen. Det var lidt historie - og nu til sagen. Bremen teater kom til os med et ønske om at skabe et nyt (mere moderne) website, der skulle indkapsle Bremen Teaters ånd og samtidig være brugervenlig for et publikum, der spænder bredt.

Løsningen

Folkene bag Bremen Teater driver også Hotel Cecil, og Hotel Cecil skulle i samme ombæring have en ny visuel identitet. For at lette den efterfølgende driftsbyrde med det daglige arbejde på de to websites, var det derfor vigtigt, at begge websites blev bygget op med samme bagvedliggende struktur. Udfordringen bestod dermed i at skabe to forskellige visuelle identiteter med afsæt i en ensartet opbygning. Her har valg af farver, fonte og billedmateriale været et stort og afgørende fokuspunkt.

Det er en god følelse, når nye investeringer kan åbne op for endnu flere potentialer.

Kristian Aagaard, Forretningsudvikler

Vi valgte Leadways, da vi kunne mærke, at vi delte mange æstetiske præferencer, hvilket vægtede højt for os. I en travl hverdag hvor vi eksekverer hurtigt, er det ekstremt væsentligt, at vores leverandører hurtigt forstår os. Det gjorde sig i den grad gældende for Leadways - både på æstetikken og de tekniske løsninger. Vi brugte meget kort tid på rettelser, da de færdige produkter blev leveret med meget høj kvalitet, hvor vi oprindeligt havde forestillet os, at der skulle bruges en del flere timer på den del, end hvad vi endte med at bruge.

Webflow

Webflow er for dig

Der gerne vil have så meget designfrihed som muligt og ønsker et CMS-system, der er nemt, hurtigt og gnidningsfrit at arbejde i. Webflow giver dig alt det, du skal bruge for at skabe og vedligeholde alle sider med white-label funktioner, og giver dig samtidig fuldstændig kontrol over designet på både mobil, tablet og desktop. Det er intuitivt at arbejde med og deres "designer" gør det muligt for medarbejdere uden teknisk ekspertise at vedligeholde, tilrette og redigere alle elementer på websitet. Hotel Cecil skiftede fra WordPress til Webflow - og den beslutning er de allerede glade for. Forestil dig et website, der ikke bliver langsomt og fyldt med unødvendige plugins.

partner i Leadways
Troels Burmølle, partner i Leadways

Lignende cases

Uniify

Webudvikling, Automation, Design, Illustrationer, Animationer

Bremen Teater

Design, Visuel identitet, Webudvikling, Webflow

Buté

Shopify, Design & Identitet, Webudvikling, Webshop, Annoncering, Content

Har du et projekt i tankerne?

Skriv til os