Bliv fundet på Google på dine vigtigste sider og søgeord.

Fremgangsmåden

Alt dette får du med vores Google-annoncering.

Kontoopsætning

Vi sikrer en overskuelig Google Ads Konto. Vi skaber overblik på konto, kampagne og annoncegruppeniveau.

Søgeordsanalyse

Vi foretager en dybdegående søgeordsanalyse, så vi sikrer, at din hjemmeside rangerer på de helt rigtige søgeord.

Budjustering

Vi foretager løbende budjusteringer, så vi altid kan levere den bedste kvalitetsscore til den mest fordelagtige pris. Vi overvåger kontoen på daglig basis.

Splittest af annoncer

Vi splittester annoncerne, så vi altid leverer det rette budskab på bedst mulig vis. Splittestene gør os i stand til at identificere hvilke annoncer, der præsterer bedst.

Udarbejdelse

Sådan arbejder vi.

Vi udarbejder dine annoncer på søgenetværket og displaynetværket med udgangspunkt i din målsætning, din målgruppe og dit budget. Vi lægger også en konkret strategi, der har til formål at skabe overblik over det fremadrettede arbejde med din Google Ads annoncering. Vores mål er sikre, at du dominerer på de søgeord, der skaber vækst i din virksomhed.
No items found.
right arrow
right arrow

Resultater

BLS Hafnia

Shopify webshop og online annoncering for brandet, der lavede landsholdstrøjen

Hos Leadways har vi siden 1. september 2018 stået for markedsføring og annoncering af det populære københavnske tøjbrand, BLS Hafnia.
Gå til case

Bareen T-shirt

Det er først når løverne bider, at presset for alvor stiger

Da holdet bag Bareen T-shirt kontaktede os i midten af november 2020, var de netop kommet ud fra optagelserne til Løvens Hule med en investering på 1 million kroner fra Christian Arnstedt og Jacob Risgaard. Vi har designet og udviklet Bareen T-shirts Shopify webshop.
Gå til case

Buté

At etablere et helt nyt skobrand i forbrugernes bevidsthed

Buté er et spritnyt skomærke, der har en mission om at skabe verdens mest komfortable dress-shoes. Vi har skabt Butés visuelle identitet og designet og udviklet deres Shopify webshop. Vi har også stået for tekstforfatning, strategi og annoncering på sociale medier.
Gå til case
right arrow
right arrow

Vi vil gerne lære dig bedre at kende.

Skriv til os