Nå ud til dine kunder med Facebook og Instagram annoncering.

Fremgangsmåde

Sådan hjælper vi din virksomhed med at skabe værdi.

Strategi

Vi udarbejder den overordnede strategi for tilstedeværelsen på de sociale platforme. Vi udvælger de kanaler, der passer bedst til at skabe opmærksomhed omkring lige netop dit projekt

Content

Vi udtænker, designer og udvikler content til kampagner på alle sociale kanaler. Vi hjælper med opbygning af relevante landingpages.

Eksekvering

Vi håndterer, overvåger og eksekverer kampagnerne på Facebook, TikTok og Instagram.

Tracking/afrapportering

Vi opsætter al tracking, så vi kan spore præcis, hvor mange leads/salg vores indsatser generere. Data er vores rettesnor, og giver også jer fundamentet for at træffe velinformerede beslutninger omkring budget.

Udvalgte annonceringscases

Blækhus

Markedsføring af nyopførte lejelejligheder i Aarhus

Blækhus er et boligbrand, der udlejer moderne og funktionelle lejelejligheder i landets storbyer. Denne gang er Blækhus i gang med at opføre 319 fuldt servicerede lejligheder i Aarhus tæt på centrum.

Udfordringen bestod i at få skabt en masse opmærksomhed gennem branding og markedsføring af Blækhus Aarhus samt aktivering af en 4 måneders kampagne.
Vi hjælper ved at sprede budskaber, der rammer målgruppen og skaber synlighed med det formål at tiltrække lejere. Og i dette tilfælde få så mange som muligt til at skrive under på en lejekontrakt inden d. 1 februar, hvor lejemålet er klar til indflytning.

BLS Hafnia

Markedsføring af et populært dansk tøjbrand

Vi hjælper til dagligt det københavnske modebrand, BLS Hafnia, med markedsføring på Facebook, Instagram og Google. Til større collabs, lanceringer og events hjælper vi med pressearbejde.

Vi har arbejdet tæt sammen med BLS Hafnia i flere år, og det er netop de langvarige samarbejdsrelationer vi leder efter. På den måde kan vi vokse sammen - og det skaber grobund for de bedste resultater.

home

Kunsten at finde dén ene køber eller sælger, der rent faktisk er klar til at købe eller sælge lige præcis nu.

Vi hjælper til dagligt et udpluk af homes lokale mæglere med annoncering på sociale medier.

Vi hjælper dem med at sprede budskaber der inspirerer, skaber nysgerrighed og vigtigst af alt - skaber tillid. I alt indhold fra billeder til videoer, tekster og call to actions tænker vi "menneske før mægler".

Når man skal købe eller sælge en bolig er tillid altafgørende, og det er netop tilliden vi med vores annoncering forsøger at skabe.

"Leadways har været en stor hjælp under tilblivelsen af Buté"

Rasmus Eriksen, CEO i Buté

Leadways har ageret som sparringspartner, samt stået for annoncering og webshopudvikling. Værdien af at have folk omkring sig i en opstartsfase kan ikke undervurderes. Den forståelse for, hvad der skal til for at skabe et brand fra bunden og få budskabet ud er yderst essentielt.

“Leadways skaber værdi for din forretning på de sociale medier."

Christina Øjerson Hvidberg, Marketingkoordinator i home a/s

"Hos home a/s arbejder vi tæt sammen med Leadways. De hjælper os med eksekvering af større landsdækkende kampagner på Facebook og Instagram. De kender branchen, de ved, hvad der virker, og så kan de skabe mærkbar værdi via de sociale medier – også på den lokale bane. De kan om nogen deres kram, og jeg vil til en hver tid anbefale dem."

"De udviser stort engagement, og sætter sig ind i vores behov"

Bjørn Schou Kristensen, head of retail hos Quint

"Vi har brugt Leadways i de sidste par sæsoner til at udarbejde artikler til vores magasin og online univers. De udviser stort engagement, sætter sig ind i vores behov som kunde, og de leverer altid til tiden. De har tilpasset deres tekster til vores univers, og derfor har produktet været yderst tilfredsstillende. Jeg kan varmt anbefale dem til andre."

right arrow
right arrow

Vi vil gerne lære dig bedre at kende.

Skriv til os