Nå ud til dine kunder med Facebook og Instagram annoncering.

Fremgangsmåde

Sådan hjælper vi din virksomhed med at skabe værdi.

Tracking

Vi opsætter en tracking-pixel på din hjemmeside, så vi kan analysere på og optimere dine kampagner.

Retargeting

Vi opsætter dine retargeting-kampagner, så du tjener penge på den trafik, der ellers ville være gået tabt.

Opsætning

Vi opsætter din annoncekonto og gør strukturen overskuelig og nem at arbejde med.

Budstyring

Vi sørger for at skaffe de bedste priser pr. konvertering og den bedst mulige relevansscore. Vi overvåger din konto på daglig basis.

Værdiskabelse

Annoncering, der tiltrækker kunder.

Hos Leadways har vi stor erfaring med at opsætte annoncering på Facebook og Instagram, og vi kan med sikkerhed skabe værdi for din virksomhed. Vi udarbejder en strategi, der skal skabe trafik til dit website, vi designer og udvikler dit annoncemateriale i form af tekst, billeder og video og sørger selvfølgelig også for opsætning af indholdet og lægger opslagene ud som aftalt. Hertil giver vi dig en månedlig rapport og afholder faste planlægningsmøder, så du altid kan følge med i resultaterne og din virksomheds udvikling.

"Leadways har været en stor hjælp under tilblivelsen af Buté"

Rasmus Eriksen, CEO i Buté

Leadways har ageret som sparringspartner, samt stået for annoncering og webshopudvikling. Værdien af at have folk omkring sig i en opstartsfase kan ikke undervurderes. Den forståelse for, hvad der skal til for at skabe et brand fra bunden og få budskabet ud er yderst essentielt.

“Leadways skaber værdi for din forretning på de sociale medier."

Christina Øjerson Hvidberg, Marketingkoordinator i home a/s

"Hos home a/s arbejder vi tæt sammen med Leadways. De hjælper os med eksekvering af større landsdækkende kampagner på Facebook og Instagram. De kender branchen, de ved, hvad der virker, og så kan de skabe mærkbar værdi via de sociale medier – også på den lokale bane. De kan om nogen deres kram, og jeg vil til en hver tid anbefale dem."

"De udviser stort engagement, og sætter sig ind i vores behov"

Bjørn Schou Kristensen, head of retail hos Quint

"Vi har brugt Leadways i de sidste par sæsoner til at udarbejde artikler til vores magasin og online univers. De udviser stort engagement, sætter sig ind i vores behov som kunde, og de leverer altid til tiden. De har tilpasset deres tekster til vores univers, og derfor har produktet været yderst tilfredsstillende. Jeg kan varmt anbefale dem til andre."

right arrow
right arrow

Kunder vi hjælper i det daglige

BLS Hafnia

Shopify webshop og online annoncering for brandet, der lavede landsholdstrøjen

Hos Leadways har vi siden 1. september 2018 stået for markedsføring og annoncering af det populære københavnske tøjbrand, BLS Hafnia.
Gå til case

Bareen T-shirt

Det er først når løverne bider, at presset for alvor stiger

Da holdet bag Bareen T-shirt kontaktede os i midten af november 2020, var de netop kommet ud fra optagelserne til Løvens Hule med en investering på 1 million kroner fra Christian Arnstedt og Jacob Risgaard. Vi har designet og udviklet Bareen T-shirts Shopify webshop.
Gå til case

Buté

At etablere et helt nyt skobrand i forbrugernes bevidsthed

Buté er et spritnyt skomærke, der har en mission om at skabe verdens mest komfortable dress-shoes. Vi har skabt Butés visuelle identitet og designet og udviklet deres Shopify webshop. Vi har også stået for tekstforfatning, strategi og annoncering på sociale medier.
Gå til case
right arrow
right arrow

Vi vil gerne lære dig bedre at kende.

Skriv til os