back

Markedsføring af nyopførte lejelejligheder i Aarhus

Leverancer:

Udfordringen

Blækhus er et boligbrand, der udlejer moderne og funktionelle lejelejligheder i landets storbyer. Denne gang er Blækhus i gang med at opføre 319 fuldt servicerede lejligheder i Aarhus tæt på centrum. Udfordringen bestod i at få skabt en masse opmærksomhed gennem branding og markedsføring af Blækhus Aarhus samt aktivering af en 4 måneders kampagne. Formålet var at hjælpe med projektsalg og generere trafik til projektet, så folk får den nødvendige information og bestiller en fremvisning samt skriver under på en lejekontrakt. Alle 3D visualiseringer er lavet af Dimension Design

Løsningen

Da Blækhus Aarhus er et forholdsvis stort og omfattende projekt med en stram deadline, måtte vi uden at gå på kompromis arbejde hurtigt og effektivt. Løsningen bestod først og fremmest i at få klarlagt en strategi og derefter udvikle annonceindhold i form af tekstforfatning, billede og video. Derudover har vi stået for eksekveringen af kampagner på home Aarhus City’s sociale medier, herunder Facebook og Instagram. Vi hjælper med at sprede budskaber, der rammer målgruppen og skaber synlighed med det formål at tiltrække lejere. Og i dette tilfælde få så mange som muligt til at skrive under på en lejekontrakt inden d. 1 februar, hvor lejemålet er klar til indflytning.

Content

Google annoncer og bannere

Vi har kørt kampagner på Google med et ekstra fokus på de indvendige faciliteteter af lejeboligerne. Google annoncering er en oplagt mulighed for at generere omsætning via betalte Ads. Vi har designet bannere til displayannoncering i form af animationer, tekst og billeder. Det øger opmærksomheden, interaktionen og engagementet, fordi kommunikation bliver meget tydelig og vedkommende.

partner i Leadways
Troels Burmølle, partner i Leadways

Lignende cases

Home

Annoncering, Design, Copywriting

BLS Hafnia

Shopify, Presse, Design, Annoncering, Webshop

Blækhus Aarhus

Annoncering, Design, Content, Copywriting, Automation

Har du et projekt i tankerne?

Skriv til os