Vi hjælper med at designe og udvikle indhold, der tiltrækker dine kunder.

designer working

Vores designkompetencer spænder bredt, men vores kunder efterspørger oftest hjælp til:

Webdesign

Vi designer websites og webshops fra bunden. Vi kender købsrejsen og forbrugernes krav, og vi ved, hvordan vi leder kunderne på rette vej. Dette med afsæt i årelang erfaring, analyse af data og stor indsigt i de nyeste designtrends.

Visuel identitet

Er du nystartet eller trænger dit eksisterende brand til et helt nyt visuelt udtryk? Vi hjælper dig med at skabe den visuelle identitet, du altid har drømt om. Vi udarbejder din Brandbook, udvælger de rette fonte og designer dit nye logo, visitkort, salgsmateriale og lign.

Design af content

Vi udtænker, designer og udvikler content til dine sociale kanaler. Hvis du skal bruge billeder, videoer, animationer, illustrationer eller grafik til at markedsføre din forretning, så kan vi hjælpe dig med det hele. Her er det i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser.

Foto og video

Vi kan ligeledes hjælpe dig med photoshoots og videoproduktion. Vi tager billederne, filmer, redigerer og efterbehandler, så indholdet får netop det udtryk, der matcher dit brand.

Vi har designet og udviklet websites for disse brands.

Vores arbejde

Når vi designer webshops og websites er slutbrugeren altid vores ultimative pejlemærke.

Dit website skal lede til handling. Websitet skal ikke kun være æstetisk flot, men også overholde forbrugerens krav til simplicitet.
Du har ét splitsekund til at fange kundens opmærksomhed – og det ene sekund skal udnyttes.
Din webshop eller dit website skal nemt og effektivt guide dine kunder til en købsbeslutning.

Hos Leadways kender vi købsrejsen og forbrugernes krav, og vi ved, hvordan vi leder dem på rette vej.
Dette med udgangspunkt i analyse af data, erfaring fra tidligere samarbejder og stor indsigt i de nyeste designtrends.

Uniify

Nyt Webflow website for fremadstormende tech-virksomhed

Uniify er en dansk tech-virksomhed, der hjælper finansielle virksomheder, banker og pensionskasser med at indhente finansielle data på deres kunder. Stifterne af Uniify skulle have hjælp til at redesigne og udvikle et spritnyt Webflow website.

Bremen Teater

Nyt Webflow website for et af Danmarks mest ikoniske venues

Siden september 2009 har det ikoniske teater på Nyropsgade 39-41 i København været kendt under dets nuværende navn, Bremen Teater. Tidligere lå Mercur teatret, Det Ny musikteater og Privat Teatret på ardessen.

Hotel Cecil

Ny visuel identitet og Webflow website for Hotel Cecil

På Hotel Cecil, som af mange musikere og agenter betegnes som et af de bedste ‘middle sized’ venues i Europa, kan du opleve koncerter med både danske og internationale artister, ligesom der også er comedy-shows, live-podcast og filmvisninger på programmet.

leadways meetingdesigner drawing

Vi skaber visuelle identiteter, udvikler content og styrker dit brand.

kroplobsoenhomequint

Vores arbejde

Stærk branding er vigtigere end nogensinde før. Derfor skal du tage din visuelle identitet alvorligt.

Det første dine kunder bliver mødt af, er din visuelle identitet, og den er derfor afgørende for, hvordan dit brand bliver modtaget.

At forstå, hvad din virksomhed står for, og hvor den vil hen, er en nødvendighed for at kunne skabe et stærkt og gennemført brand. Uden den berømte “røde tråd” i dit visuelle udtryk, sender du et forvirrende signal til dine kunder, som kan virke både utroværdigt og uprofessionelt – og det vil du helst undgå.

Hos Leadways udarbejder vi stærke identiteter, der skaber det rette fundament, når din virksomhed eller brand skal møde verden.
Vi sikrer, at dit brand fremstår professionelt på alle platforme og via alle kanaler.

Når logoet, farverne, fontene og det overordnede visuelle udtryk spiller, så er sandsynligheden for at overbevise kunden også markant større.

Vi udarbejder Brand Guidelines, du på nem og overskuelig vis kan følge, så dit brand fremstår professionelt fra alle vinkler.
Shawna drawingshowing art

Udvalgte designcases.

Bremen Teater

Design, Visuel identitet, Webudvikling, Webflow

Uniify

Webudvikling, Automation, Design, Illustrationer, Animationer

Samy Khabthani

Webudvikling, Visuel identitet, Digitalt design

Skal vi skabe din nye visuelle identitet?

Skriv til os