back

Ny visuel identitet og Webflow website for Hotel Cecil

Leverancer:

Udfordringen

På Hotel Cecil, som af mange musikere og agenter betegnes som et af de bedste ‘middle sized’ venues i Europa, kan du opleve koncerter med både danske og internationale artister, ligesom der også er comedy-shows, live-podcast og filmvisninger på programmet. Spillestedet har sin helt egen stil, hvilket kommer til udtryk i både arkitektur, indretning og atmosfære. Netop atmosfæren og art deco stilen har vi forsøgt at indkapsle i det nye Webflow website, som vi har designet og udviklet for ikoniske Hotel Cecil.

Løsningen

Folkene bag Hotel Cecil driver også Bremen Teater, og Bremen Teater skulle ligeledes have ny visuel identitet. For at lette den efterfølgende driftsbyrde for det daglige arbejde med de to websites, var det derfor vigtigt, at de to websites blev bygget op med samme struktur. Udfordringen bestod dermed i at skabe to forskellige visuelle identiteter med afsæt i en ensartet struktur.

Det er en god følelse, når nye investeringer kan åbne op for endnu flere potentialer.

Kristian Aagaard, Forretningsudvikler

Vi valgte Leadways, da vi kunne mærke, at vi delte mange æstetiske præferencer, hvilket vægtede højt for os. I en travl hverdag hvor vi eksekverer hurtigt, er det ekstremt væsentligt, at vores leverandører hurtigt forstår os. Det gjorde sig i den grad gældende for Leadways - både på æstetikken og de tekniske løsninger. Vi brugte meget kort tid på rettelser, da de færdige produkter blev leveret med meget høj kvalitet, hvor vi oprindeligt havde forestillet os, at der skulle bruges en del flere timer på den del, end hvad vi endte med at bruge.

Webflow

Webflow er for dig

Der gerne vil have så meget designfrihed som muligt og ønsker et CMS-system, der er nemt, hurtigt og gnidningsfrit at arbejde i. Webflow giver dig alt det, du skal bruge for at skabe og vedligeholde alle sider med white-label funktioner, og giver dig samtidig fuldstændig kontrol over designet på både mobil, tablet og desktop. Det er intuitivt at arbejde med og deres "designer" gør det muligt for medarbejdere uden teknisk ekspertise at vedligeholde, tilrette og redigere alle elementer på websitet. Hotel Cecil skiftede fra WordPress til Webflow - og den beslutning er de allerede glade for. Forestil dig et website, der ikke bliver langsomt og fyldt med unødvendige plugins.

partner i Leadways
Troels Burmølle, partner i Leadways

Lignende cases

Hotel Cecil

Design, Visuel identitet, Webudvikling, Webflow

Framesandgear

Shopify, Webudvikling, Webdesign, Visuel Identitet, Webshop

Blue Power Partners

Webudvikling, Webdesign, Visuel Identitet, Automation

Har du et projekt i tankerne?

Skriv til os