Her er det anderledes. Vores mission er, at hjælpe dig med at forstå, så du kan hjælpe dig selv og din virksomhed.

Mød os

Fortællingen

Leadways er blevet til virkelighed, fordi vi elsker at løse opgaver. Det er det, der driver os – og det er dét, vi kan.

I en verden, hvor kunderejsen har ændret sig, er det vigtigere end nogensinde før for virksomheder at have en hjemmeside, der kan tilpasse sig dem, efterhånden som deres forretning vokser. Vi har gjort det til vores mission at sikre, at de gør det.

Vi brænder for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få succes online og vokse gennem digitale løsninger og websites, der konverterer besøgende til kunder.

Det er på tide, du stopper med at bekymre dig om deltaljerne og begynder at fokusere på at få din virksomhed til at vokse.
Når du har behov, er vi klar - i det antal timer eller til de opgaver, du har brug for. Du kan lade os klare hele din webindsats, bruge os i et projekt eller trække på de kompetencer, du mangler internt.

Vi ved, med udgangspunkt i erfaring, hvilke knapper, der skal skrues på, når en virksomhed eller et projekt skal løftes til nye højder. Vi har nemlig været i dine sko; drevet egne virksomheder, vækstet egne virksomheder og solgt dem efterfølgende.

Vi er her for at hjælpe dig med at administrere og udvikle digitale løsninger, så du kan fokusere på det, der betyder mest - at drive din virksomhed!

København
Bredgade 36B, 3 th.
1260 København K

Bredgade
36B, 3 th.

Aalborg
Vesterå 12
9000 Aalborg

Velkommen til

Info om dette billede
Info om dette billede
Info om dette billede
Info om dette billede
Info om dette billede
Ligefrem. Grundige. Ærlige. Ligefrem. Grundige. Udfordrende. Ligefrem. Grundige. Udfordrende. Ligefrem. Grundige. Udfordrende. Ligefrem. Grundige. Udfordrende. Ligefrem. Grundige. Udfordrende.
Ligefrem. Grundige. Ærlige. Ligefrem. Grundige. Udfordrende. Ligefrem. Grundige. Udfordrende. Ligefrem. Grundige. Udfordrende. Ligefrem. Grundige. Udfordrende. Ligefrem. Grundige. Udfordrende.

Vores arbejde

Vi arbejder med dig. Ikke for dig.

Sammen med dig skaber vi fundamentet, sætter retningen for alle de aktiviteter, der skal bygge dit brand fremover og hjælper med at orkestrere dem.

Vi har viljen og evnen til at træffe de rigtige valg på brandets vegne. Og ikke mindst de rigtige fravalg. Målet er at levere det rigtige produkt i første forsøg. Derfor er kontakten og kommunikationen med dig ultra vigtig, da vi opnår de bedste resultater gennem åben og ærlig dialog.

Det handler om at forstå vores kunder og vores kunders kunder. Det er dem, vi kommunikerer med.

Vi siger tingene, som vi ser dem, intet bliver skrevet med småt, og vi påbegynder kun opgaver, som vi kan følge til dørs. Lad os hjælpe dig med at udvikle din virksomhed endnu mere.
showing art

Mød os

Vi kan hver især noget forskelligt, og sammen skaber vi værdi for dig.

Mads Jensen
CEO
+45 26 81 29 35
mads@leadways.dk
Kasper Kabbeltved
CMO & Partner
+45 29 90 97 81
kasper@leadways.dk
Anja Schack
Copywriter
+45 22 59 53 99
anja@leadways.dk
Sofia Tolstrup
Digital designer
+45 51 55 83 19
sofia@leadways.dk
Victor Schmidt Cohn
Digital Marketer
+45 28 26 52 19
victor@leadways.dk
Astrid Andersson
Video editor
astrid@leadways.dk
Karoline Lüthje
Digital designer
+45 31 41 44 40
karoline@leadways.dk
Emil Bellacci
Grafisk designer
+45 71 74 24 12
eb@leadways.dk
Mirco Martin
Frontend Developer

Skal vi arbejde sammen?

Skriv til os