back

Markedsføring af en ejendomsmægler der sælger og udlejer erhvervsejendomme

Leverancer:

Udfordringen

Andresen Erhverv har siden 1997 stået i spidsen for salg og udlejning af over 500 erhvervsejendomme. De har herigennem opbygget et gennemgribende markedskendskab og en solid ekspertise på området. Den digitale tidsalder har dog siden 1997 gjort sit indtog, hvilket stiller krav til omstillingsparatheden. Andresen Erhverv har modsat mange andre ejendomsmæglere forstået vigtigheden af en online tilstedeværelse, når de skal sælge eller udleje deres ejendomme. De potentielle købere og lejere befinder sig på de sociale medier, og her bruger de meget af deres tid. Det er derfor vigtigt at målrette salgsbudskaberne til disse platforme, da det er her nysgerrigheden skabes, opmærksomheden fanges og henvendelserne sker. Hos Leadways står vi for den daglige markedsføring af Andresen Erhverv, hvor vi udarbejder landingpages, prospekter og annoncer til de sociale medier.

Løsningen

Når vi skal sørge for at Andresen Erhverv's ejendomme bliver solgt eller udlejet, gør vi det ved at kombinere flere forskellige indsatser. Vi udarbejder indledningsvist en specifik landingpage, hvor den respektive ejendom kan vises frem. Vi udarbejder tekst og billedmateriale, der informerer omkring og viser ejendommen på overskuelig og appellerende vis. Hernæst udarbejder vi et prospekt, som de interesserede lejere eller købere kan downloade direkte på landingpagen. Prospektet uddyber forholdende omkring ejendommens hovedtræk, faciliteter og lign. Men hvordan får man potentielle købere eller lejere til at besøge landingpagen og downloade prospektet? Det sikrer vi med målrettet annoncering på de sociale medier. Her opsætter vi lead - og trafikannoncer, der præsenterer ejendommen og motiverer potentielle købere og lejere til at besøge landingpagen. Annoncerne er målrettet til folk indenfor bestemte brancher, specifikke demografiske placeringer, aldersgrupper, stillingsbetegnelser og andre relevante parametre. Trafikannoncerne generer trafik til landingpagen og leadannoncerne sikrer, at interesserede aktører indsender deres kontaktoplysninger, så Andresen Erhverv kan tage kontakt til dem og aftale en fremvisning.

Landingpages

Design og udvikling af landingpages

Når Andresen Erhverv får en ny erhvervsejendom ind, som enten skal udlejes eller sælges, udvikler vi en landingpage til den specifikke ejendom.

På landingpagen fremviser vi billeder af ejendommen, så potentielle købere eller lejere kan se de muligheder ejendommen byder på. Hertil implementerer vi en kontaktformular, hvor de besøgende kan indtaste deres kontaktoplysninger, hvis de er interesserede i en fremvisning.

Kontaktoplysningerne bliver sendt direkte til Andresen Erhvervs CMS-system, hvor kontaktoplysninger bliver sat i system. Herefter kan mæglerne ringe direkte til de interesserede, og aftale et nærmere tidspunkt for en fremvisning. De besøgende kan også downloade et prospekt på landingpagen.

De besøgende bliver ført ind på landingpagen vha. annoncering på de sociale medier.

partner i Leadways
Troels Burmølle, partner i Leadways

Annoncering på Facebook

Det handler om at finde den ene person, der er interesseret i netop din ejendom

For at drive trafik til Andresen Erhvervs landingpages og dermed skabe opmærksomhed omkring de ejendomme der er i udbud, opsætter vi annoncer på henholdsvis Facebook og Instagram.

Her kan vi målrette specifikke budskaber til bestemte målgrupper og dermed optimere mulighederne for køb eller udlejning. Vi segmenterer målgrupperne efter forhold som demografi, stillingsbetegnelser, alder, interesser, erhverv og andre relevante .

Udover trafikannoncerne som leder trafik ind til landingpages, udarbejder vi også leadannoncer. Leadannoncerne gør det muligt for interesserede lejere eller købere, at indsende deres kontaktoplysninger direkte via annoncerne. Herefter kan mæglerne ringe dem op, og besvare spørgsmål eller aftale en fremvisning.

Lignende cases

Home

Annoncering, Design, Copywriting

BLS Hafnia

Shopify, Presse, Design, Annoncering, Webshop

Blækhus Aarhus

Annoncering, Design, Content, Copywriting, Automation

Har du et projekt i tankerne?

Skriv til os