back

Vigtigheden af at male et billede og skabe en følelse

Leverancer:

Udfordringen

Aspekt Office er et dansk designbureau, som arbejder med industrielt design, produktdesign og indretning. Hos Leadways har vi produceret tekst til Aspekt Office’ hjemmeside samt udarbejdet pressemateriale, når de har lanceret nye produkter. Udfordringen bestod i at producere tekster, der tegner et billede, og skaber en følelse.

Løsningen

Aspekt Office designer og indretter showrooms for forskellige kunder. Løsningerne præsenteres på Aspekt Offices' hjemmeside i form af både tekst og billeder. Teksterne skal i denne forbindelse fortælle en historie og skabe en følelse hos modtageren. Dette så fremtidige kunder vælger Aspekt Office, og kan identificere de bagvedliggende tanker, der er gået forud for designopgaverne. De tekster vi har skrevet, er derfor detaljeorienterede, beskrivende og informerende. Dette er opnået ved tæt dialog og samarbejde med stifterne bag Aspekt Office.

"Vi bruger Leadways til alt tekstarbejde"

Hans Toft Hornemann, Partner i Aspekt Office

"Vi er yderst glade for vores samarbejde med Leadways. Vi har en fast tilknyttet skribent, som sikrer at teksterne på vores hjemmeside er knivskarpe. Vi bruger ligeledes Leadways, når vi skal have produceret pressemeddelelser og skabt opmærksomhed på sociale medier i forbindelse med lancering af nye produkter eller design af et nyt showroom."

Tekstproduktion

"We strongly believe in the power of conceptual thinking and original ideas"

Teksterne til til Aspekt Office’ hjemmeside er skrevet på engelsk, da de har internationale kunder, og henvender sig til kunder både indenlandsk og udenlandsk.

Vi har i denne forbindelse forfattet et “About” afsnit, som kort og konkret opsummerer Aspekt Office’s vision, værdier og arbejdsmetoder. Hertil har vi udarbejdet mantraet på hjemmesidens forside, som skarpt opridser bureauets designanskuelse.

partner i Leadways
Troels Burmølle, partner i Leadways

Annoncering

Udbredelse af kendskabet til Aspekt Office' kerneydelser

Når Aspekt Office har lavet et nyt interiør projekt, hjælper vi dem med at skabe opmærksomhed omkring projektet.

Vi opsætter i denne forbindelse annoncer på henholdsvis Facebook og Instagram, der fremviser projektet og linker potentielle nye kunder ind på hjemmesiden.

På hjemmesiden beskrives projektet mere udførligt, og her kan de besøgende se billeder og videoer af resultatet. Teksterne udarbejder vi, mens Aspekt Office står for billede – og videomateriale.

Vi har ydermere opsat retargeting annoncer, som de besøgende bliver mødt af, når de forlader siden. Herigennem kan nye kunder kontakte Aspekt Office direkte via annoncerne på Facebook og Instagram.

Lignende cases

Home

Annoncering, Design, Copywriting

BLS Hafnia

Shopify, Presse, Design, Annoncering, Webshop

Blækhus Aarhus

Annoncering, Design, Content, Copywriting, Automation

Har du et projekt i tankerne?

Skriv til os