back

Markedsføring af et helt nyt boligprojekt i historiske Odense

Leverancer:

Udfordringen

Signaturbyen i Odense er et helt nyt boligprojekt, hvor den første af en portefølje på mindst 3 ejendomme, netop er ved at blive bygget. 132 nybyggede boliger står klar til indflytning i starten af juli. Vores udfordring bestod i at få skabt en masse opmærksomhed gennem branding og markedsføring af Signaturbyen samt aktivering af en 4 måneders kampagne. Formålet var at hjælpe med projektsalg og generere trafik til projektet, så folk får den nødvendige information, bestiller en fremvisning, kommer til åbent hus og forhåbentlig skriver under på en lejekontrakt.

Løsningen

Signaturbyen Odense er et stort og omfattende projektsalg, og derfor bestod løsningen først og fremmest i at få klarlagt en strategi og etableret et gennemført tracking setup bestående af en helt nye Facebookkonto og oprettelse af en Business Manager til Signaturbyen. Tracking setuppet gør det muligt at følge brugerne overalt på sitet og spore kliks på annonceringen, der fører brugeren ind på sitet, hvor de kan skrive sig op til fremvisninger og herefter sendes leads videre til home Odense. I den forbindelse har vi ligeledes udviklet annonceindhold i form af tekst, billede og video samt stået for eksekvering af kampagner på Signaturbyens sociale medier. Vi hjælper med at sprede budskaber, der rammer målgruppen og skaber synlighed med det formål at tiltrække lejere. Og i dette tilfælde få så mange som muligt til at skrive under på en lejekontrakt inden juli, hvor lejemålet er klar til indflytning.

Google annoncering og SEO

Annoncer og kampagner på Google

Vi har kørt kampagner og annoncering på Google med et ekstra fokus på branding af de indvendige og udvendige faciliteter af lejeboligerne. Google annoncering er en oplagt mulighed for at generere omsætning via betalte Ads. Vi har designet bannere til displayannoncering i form af animationer, tekst og billeder. Det øger opmærksomheden, interaktionen og engagementet, fordi kommunikation bliver meget tydelig og vedkommende. Dertil har vi SEO-optimeret sitet gennem søgeordsanalyse, hvor vi har fundet frem til de keywords og sætninger, som folk søger efter, når de er på jagt efter en lejebolig i Odense.

partner i Leadways
Troels Burmølle, partner i Leadways

Lignende cases

Home

Annoncering, Design, Copywriting

BLS Hafnia

Shopify, Presse, Design, Annoncering, Webshop

Blækhus Aarhus

Annoncering, Design, Content, Copywriting, Automation

Har du et projekt i tankerne?

Skriv til os