back

Ensartethed, fleksibilitet og værdi i en visuel identitet

Leverancer:

Udfordringen

VIGA Real Estate er et nyere ejendomsinvesteringsselskab, der holder til i Nyhavn i det centrale København. Virksomheden manglede et logo og et konsistent visuelt udtryk, der skulle være med til at skabe deres brand og identitet. Derudover manglede de en hjemmeside, hvorpå de kunne formidle deres strategi og fremvise deres ejendomme.

Løsningen

Da et logo i dag skal kunne bruges i mange forskellige sammenhænge og størrelser, udarbejdede vi et responsivt logo til VIGA Real Estate. Valget faldt på et kombineret logo bestående af logomark og logotype, for at give virksomheden fordelen af genkendelighed i navnet, samt det unikke og mere personlige logomark. Derudover udvalgte vi fonte og sammensatte en palette af farver, der tilsammen udgjorde grundlaget for virksomhedens visuelle identitet. Den visuelle identitet blev gennemarbejdet og beskrevet i en brandbook, der fungerer som et værktøj for virksomheden, således at brandets visuelle kommunikation forbliver konsistent.Derefter designede og udviklede vi en hjemmeside efter VIGA Real Estates ønsker og behov.

Design

Farvepalette

Farvepaletten er, efter kundens ønske, skabt med fokus på et corporate look. Derudover har vi sammensat farver, som kan kombineres simpelt og traditionelt eller give et mere moderne og modigt udtryk.

Paletten er bygget op omkring to neutrale farver – en mørk og en lys, der sammen med en klassisk hvid, er primære for den visuelle stil. Dertil har vi udvalgt en accentfarve til at fremhæve og skabe opmærksomhed.

For at give mulighed for forskellige, samt mere moderne og farverige udtryk, består farvepaletten desuden af to sekundære farver, der er med til at give paletten dybde og kontrast.

Da VIGA Real Estate er et ejendomsinvesteringsselskab, er farverne desuden udvalgt med inspiration fra byggematerialer så som røde mursten og irret kobber.

partner i Leadways
Troels Burmølle, partner i Leadways

Lignende cases

Hotel Cecil

Design, Visuel identitet, Webudvikling, Webflow

Framesandgear

Shopify, Webudvikling, Webdesign, Visuel Identitet, Webshop

Blue Power Partners

Webudvikling, Webdesign, Visuel Identitet, Automation

Har du et projekt i tankerne?

Skriv til os