back

Webflow website for en fremadstormende københavnsk fotograf

Leverancer:

Udfordringen

Samy Khabthani er en fotograf, som har skudt billeder for alt fra musikere, magasiner og store brands. Han leger med blandingen af digitale og analoge metoder i hans fotografier, og kreativiteten stopper selvfølgelig ikke ved hans virke – Samy havde også en vision for, hvordan hans arbejde skulle præsenteres på hans nye portfolio website. Det var vores fornemmeste opgave at oversætte Samys æstetik som fotograf til et unikt interfacedesign, hvor du kan navigere i en collage af skarpskudte fotos og analoge filmstriber af velkendte navne som Suspekt, Adidas og Hugo Helmig. Alt dét uden at gå på kompromis med websitets funktionalitet.

Løsningen

Samy Khabthanis website er udviklet i Webflow, som er en revolutionerende måde at tænke CMS-system. Webflow er nemlig et no-code system, der giver brugeren fuld kontrol over design og layout på websitet. Kort forklaret giver webflow dig mulighed for at arbejde med tre kodesprog - HTML, CSS og Javascript - uden du behøver at forstå dem. Det er ganske enkelt smart.Vores digitale designere har i denne forbindelse kodet og udviklet sitet med alle de detaljer og effekter, der gør idéen til virkelighed. Efter overleveringen sikrer Webflow, at det er let og brugervenligt for Samy at vedligeholde og opdatere det gennem et intuitivt dashboard.

Jeg kan stærkt anbefale Leadways - ikke kun fordi de leverer på det aftalte, men fordi de også “tør” at udfordre kunden med anderledes løsninger og ideér.

Samy Khabthani, fotograf

Jeg havde længe gået med et ønske om ændre min hjemmeside. Jeg kontaktede leadways og fra dag ét har de ageret professionelt, struktureret og altid forberedt ift. mine indledende tanker og ønsker. Under hele processen har der varet et fantastisk sparring og ping-pong af idéer mellem os, som har ført til et endnu bedre slutprodukt, end det jeg oprindeligt havde i mine tanker.

partner i Leadways
Troels Burmølle, partner i Leadways

Brugervenlighed

Vigtigheden af en brugervenlig backend

Hele Samys side er bygget op i brugervenlige sektioner, som Samy selv kan redigere i. Han kan derfor nemt, hurtigt og sikkert tilføje nye billeder, nye kategorier og nye tekster. Vi ved hvor vigtigt det er, at den bagvedliggende opbygning er brugervenlig, og derfor efterstræber vi altid at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at drive deres website, når vi har leveret det til dem.

Lignende cases

Uniify

Webudvikling, Automation, Design, Illustrationer, Animationer

Bremen Teater

Design, Visuel identitet, Webudvikling, Webflow

Buté

Shopify, Design & Identitet, Webudvikling, Webshop, Annoncering, Content

Har du et projekt i tankerne?

Skriv til os