back

Generation Snack - den indædte, målrettede og ædle jagt på den perfekt krydrede chips

Leverancer:

Udfordringen

Rasmus Severinsen er stifter af det spritnye chips brand Generation Snack, der tager den populære snack til helt nye højder med ekstra krydret smag. De er lækre og sprøde, og du vil elske dem lige så meget, som vi gør. Med et allerede eksisterende pdf-design til websitet og en klar idé om, hvordan brandet skal tage sig ud på sitet, blev vores opgave at bringe denne vision til virkelighed. Vi har været med i hele processen og hjulpet Rasmus med at etablere et stærkt brand med alt, hvad det indebærer: skabelsen af en komplet visuel identitet, optimering/modernisering af logo, design af emballage, content udvikling til photoshoot, skydning af produktbilleder, videoredigering og ikke mindst design og udvikling af en effektiv, brugervenlig og responsiv Shopify-webshop.

Løsningen

Løsningen blev en specialdesignet Shopify-webshop samt implementering af skræddersyede og unikke designløsninger. På det tekniske plan er løsningen i og for sig simpel, da der ingen integrationer er. Vi har udviklet en one-pager med et checkout-flow, der fungerer direkte fra forsiden, hvorfra produkterne bliver fremvist. Da der kun er tre forskellige chips varianter, var det i vores optik ikke nødvendigt med en produktside, da det blot ville være et ekstra skridt på købsrejsen. Der hvor designet straks bliver mere komplekst, var at skabe et responsivt webdesign med en brugerflade, der automatisk tilpasser sig alt efter om den ses på desktop, tablet eller mobil. Vores digitale designere har kodet og udviklet sitet med forskellige SVG-shapes, der kan skaleres til enhver størrelse og stadig se sprøde ud. Det har skabt et effektivt, brugervenligt og responsivt website, der samtidig præsenterer Generation Snack bedst muligt.

Vi har fået hjælp til produkt- og emballagedesign, produktfotos, farvekorrigeringer, logo og videoredigering, som alt sammen er leveret i samme høje kvalitet som vores webshop.

Rasmus Severinsen, CEO i Generation Snack

Vi havde en meget specifik vision og retning med designet til vores nye webshop, som krævede en del kreativitet i Leadways’ udviklingsafdeling. De fandt smarte løsninger til blandt andet responsivitet for bløde kurver der er gennemgående på hele shoppen. For os var det vigtigt at vi ikke skulle have fat i en udvikler for at ændre småting på shoppen, så Leadways har været gode til at finde balancen mellem noget totalt skræddersyet, men hvor vi selv kan ændre copy, billeder og sektioner. Leadways har været meget imødekommende for ideer der ikke nødvendigvis er standard, oplagte eller “lette” at udføre, og har fundet kreative løsninger til de forestående udfordringer.


Emballagedesign

Emballagedesign klar til produktion

Et godt og iøjnefaldende emballagedesign får i første omgang kunden til at klikke ind på produktet, men det er god kommunikation på emballagen, der får produktet i kurven. Vi har hjulpet med både skydning af produktbilleder samt emballagedesign. Ingen af chipsæskerne er ens, og hvert grafisk element på æskerne er designet og skabt af forskellige kunstnere, hvilket giver dem et unikt udtryk. Det handler om at få produktet til at blive set og husket og overbevise kunden om at købe dit produkt. Formår det at virke tiltagende nok, er der stor chance for at produktet bliver købt.

partner i Leadways
Troels Burmølle, partner i Leadways

Design

Det responsive design

Et responsivt design er lig med et skalérbart design, der er et vigtigt element i forbindelse med webudvikling. At have et velfungerende responsivt webdesign, er faktisk noget af det allervigtigste ved dit website, da det går hånd i hånd med god brugervenlighed, der også vil være med til at overbevise kunden om at købe din vare. Derfor har vores digitale designere sørget for, at alle shapes automatisk optræder på de rigtige måder og strækker sig til at passe til enhver skærm uanset opløsning eller skærmstørrelse. Vi har benyttet SVG’er, der bruges bedst til dynamiske logoer, ikoner og baggrundsindhold, som optræder på Generation Snack, og gør det nemt at navigere rundt på sitet.

Lignende cases

Hotel Cecil

Design, Visuel identitet, Webudvikling, Webflow

Framesandgear

Shopify, Webudvikling, Webdesign, Visuel Identitet, Webshop

Blue Power Partners

Webudvikling, Webdesign, Visuel Identitet, Automation

Har du et projekt i tankerne?

Skriv til os