Derfor skal du vælge Webflow

26.5.2022
Anja Schack

Er du træt af, at dit WordPress website er langsomt på grund af plugins, som du ikke engang ved, om du bruger? Vil du gerne være fri for at skrive kode og have uendelige designmuligheder uden begrænsninger?

Så skal du skifte til Webflow. Det er fleksibelt og brugervenligt, og giver dig alt, du skal bruge for at skabe og vedligeholde alle sider, og samtidig får du fuldstændig kontrol over designet på både mobil, tablet og desktop. Med webflow er du fri for at skrive kode fra bunden, så du kan altså både designe, lancere og administrere dit website uden nødvendigvis at have dyb teknisk viden og kompetencer. Fedt, ikke? Det synes vi også. Vi elsker Webflow, og det er vi sikker på, at du også vil.

Hvorfor er Webflow et godt valg?

Webflow kombinerer flere aspekter af webdesign og udvikling i én platform. Det har et intuitivt og visuelt interface, der gør det nemt for dig at oprette og tilpasse websites, og samtidig har det også avancerede funktioner til dig, der ønsker at tilføje funktioner og integrere med andre værktøjer.

Lad os lige opridse nogle af de mange fordele, som Webflow tilbyder:

 1. Brugervenligt interface: Webflow har et intuitivt, visuelt interface, der gør det nemt for dig at oprette og tilpasse websites. Der skal hverken installeres temaer eller plugins. Det er et helt åbent projekt, som du kan udforme, designe og tilpasse præcis, som du ønsker.
 2. No code platform: Webflow er et no-code CMS-system, hvilket betyder, at du kan designe unikke websites uden at kunne programmere og kode. 
 3. Masser af funktioner: Med Webflow kan du tilføje en række funktioner og integrere med andre værktøjer. Du får en samlet website builder, skabeloner, e-commerce, en række værktøjer til din markedsføring og listen kunne fortsætte (Så praktisk talt alt du har brug for).
 4. Hosted løsning: Webflow er en hosted-løsning, som ganske enkelt betyder, at du ikke er afhængig af at lade dit website hoste hos en ekstern virksomhed. Webflow har opsat alle tekniske implementeringer, og dermed er det dem, der sørger for, at serveren kører, som den skal. Det gør det nemt at administrere og opdatere dit website efter lancering. 

Så hvem vælger typisk Webflow?

Webflow er en af de førende valg inden for no-code platforme, når det kommer til webdesign og udvikling. Det har en stærk og voksende brugerbase, og derfor er det også mange forskellige mennesker, der vælger at bruge Webflow: Alt fra webdesignere og udviklere til selvstændige og små virksomheder. 

Det er især platformens funktioner og muligheder, der gør Webflow til et attraktivt valg for mange mennesker. Det er brugervenligt, og det giver små virksomheder og selvstændige mulighed for at oprette et professionelt website uden dyb teknisk viden.

Læs om det Webflow-website vi har udviklet for Samy Khabthani

Webflow-website for fotografen Samy Khabthani

Webflow eller WordPress?

Vi bliver ofte spurgt, hvad forskellen på WordPress og Webflow egentlig er, og om det ene er bedre end det andet. Vi synes derfor, det er relevant at udpensle fordele og ulemper her, så du kan vælge den platform, der passer bedst til dine behov og din virksomhed. Men hvilket CMS-system er så bedre for dig og din virksomhed?

Begge platforme er populære CMS-systemer. WordPress benyttes eksempelvis af hele 40% af alle websites i verden - og det er der en grund til. WordPress kan nemlig bruges af alle - og her mener vi virkelig alle. Det er nemt og brugervenligt, og du kan selv tilføje, ændre og administrere indhold på dit website. Og ligesom Webflow, så kræver WordPress heller ikke den helt store tekniske viden. 

Men lad os lige liste nogle fordele og ulemper, så du har noget konkret at forholde dig til. 

Fordele

WordPress

 • WordPress er gratis og en open-source, og du skal kun betale for din hosting. 
 • Du kan til enhver tid opsætte dit eget website med en skabelon i WordPress. 
 • WordPress har et stort udvalg af plugins, der giver dig mulighed for nemt at kunne tilføje funktioner til dit website. Vær dog op opmærksom - disse plugins påvirker som oftest loadhastigheden på dit website.  
 • Et WordPress-website kan være billigere at bygge, hvis du er på budget. 

Webflow

 • Webflows visuelle editor tilbyder uendelige designmuligheder, og det er grunden til, at webdesignere elsker det. 
 • Webflow giver dig alt, du behøver for at bygge en website fra bunden - helt uden plugins. Du kan både vælge skabeloner eller tilpasse dit website, præcis som du ønsker. Dette sikrer, at dit website er helt unikt for dig og din virksomhed. 
 • Da Webflow er no-code får du med garanti et hurtigt, mere eller mindre vedligeholdelsesfrit og driftsikkert website, da koden er ren og ikke er bygget op omkring plugins. 
 • Webflow har et nemt og brugervenligt backend-dashboard, der gør, at du kan redigere live på dit website.

Ulemper

WordPress 

 • Fordi WordPress er en self-hosted platform, er du selv ansvarlig for vedligeholdelse, sikkerhed og opdateringer. Så kører dit website ikke med den mest opdaterede version og plugins, kan det påvirke sikkerheden og få dit website til at gå ned. 
 • Når du benytter WordPress vil du som oftest være afhængig af et hav af plugins, der ikke altid fungerer godt sammen, hvilket kræver løbende vedligehold og hyppige opdateringer.
 • Jo flere plugins du benytter, desto langsommere bliver dit website og jo mere besværlig bliver den fremadrettede drift af websitet. 
 • Brugen af WordPress-skabeloner, som sandsynligvis bruges af hundredevis af andre, gør det svært for dig at skille dig ud - og det er altså surt at forsvinde i mængden. 
 • Du skal have viden om kodning for at tilpasse dit website - eller være villig til at betale en WordPress-udvikler til at gøre det for dig.  

Webflow

 • Selvom Webflows editor er fleksibel og designmulighederne uendelige, skal du stadig have kendskab til, hvordan websites grundlæggende fungerer og være bekendt med HTML/CSS-principper. 
 • Webflow kan være dyrere. 
Læs om det Webflow-website vi har udviklet for Uniify

Hvad er så det rigtige valg for dig?

Det afhænger af de ønsker og behov, du og din virksomhed har. Vi foretrækker at bruge Webflow, når vi udvikler et nyt website til dig. Og det er fordi, det giver os uendelige muligheder og designfrihed til at tilpasse hvert enkelt lille element, så det passer perfekt til netop din virksomhed. Og derfor tør vi næsten også godt at love, at vi kan efterkomme ethvert designønske, som du måtte have. 

Webflow er for dig, der vil slippe for den hovedpine WordPress i mange tilfælde forårsager.  

Vores fornemmeste opgave er at guide dig i den rigtige retning, så kontakt os endelig, hvis du er i tvivl og har brug for vores hjælp.

No items found.

Skal dit projekt være vores næste case?

Skriv til os