3 gode grunde til at bygge dit nye website i Webflow

26.5.2022
Anja Schack

Webflow har transformeret måden vi bygger websites på. Det er nemlig det eneste værktøj, der giver professionelle designere mulighed for at bygge skræddersyede og unikke websites uden at gå på kompromis med hastighed og brugeroplevelse.

Så hvis du er træt af, at dit nuværende website er langsomt, og du gerne vil være fri for at skrive kode og have uendelige designmuligheder, så skal du bygge dit næste website i Webflow.

Det har vi samlet 3 grunde til i dette blogindlæg, som gør dig klogere på, hvorfor Webflow er fremtidens webdesign.

Læs også: Derfor skal du vælge Webflow

1. Webflow kræver ikke udvikling

Der findes et hav af temaer i Webflow, og det er lavet til, at du kan bygge det, som var det Canva eller Photoshop - og så genereres al koden bagved af sig selv. Derfor kan webudviklere, der kender HTML og CSS-principper, hurtigt lære grænsefladen, der er intuitiv og visuel.

Layoutet og formatet er let at forstå, plus det er brugervenligt. Og så er Webflow kendt som designerens valg, fordi det både er nemt at oprette og tilpasse websites. Samtidig har det også avancerede funktioner til dig, der ønsker at tilføje funktioner og integrere med andre værktøjer.

Webflow-website for fotografen Samy Khabthani

2. Webflow-editoren giver dig mulighed for at redigere dit website live

Webflow har et nemt og brugervenligt backend-dashboard, der gør, at du kan redigere og opdatere live på dit website. Med Webflow-editoren kan du altså redigere med det samme, mens du er på samme side uden at skulle gå ind i en anden redigeringstilstand.

Det gør det fleksibelt for dig at skabe og vedligeholde alle sider, mens du samtidig får fuld kontrol over designet på både mobil, tablet og desktop.

Læs om det Webflow-website vi har udviklet for Samy Khabthani

3. Webflow er fremtidens webdesign

Webflow er hele tiden up-to-date med de nyeste teknologiske ændringer, trends, værktøjer og software. Derfor behøver du aldrig bekymre dig om, at dit website bliver gammelt og forældet. I hvert fald, hvis det er udviklet i Webflow.

Derfor tør vi også godt at sige, at Webflow er bedre end WordPress. Webflow CMS hjælper dig nemlig med at oprette flere sider ved hjælp af en simpel drag-and-drop funktion, du bliver fri for at skrive kode, du får uendelige designmuligheder og et hurtigere website uden besværlige plugins.

No items found.

Stadig ikke overbevist nok til at bygge dit nye website i Webflow?

Webflow er det rigtige system, hvis du prioriterer design, hastighed, SEO og en kort time to market. Det er nemt at arbejde i og hurtigt at indlæse. Det er godt for din konverteringsrate og SEO. Til gengæld koster det penge (ca. 49 dollars pr. måned), så det skal du være afklaret med.

Hos Leadways kan vi hjælpe med at designe og udvikle dit næste website i Webflow. Det giver os uendelige muligheder og designfrihed til at tilpasse hvert enkelt lille element, så det passer perfekt til netop din virksomhed. Og derfor tør vi næsten også godt at love, at vi kan efterkomme ethvert designønske, som du måtte have.

Vores fornemmeste opgave er at guide dig i den rigtige retning, så kontakt os endelig, hvis du er i tvivl og har brug for vores hjælp.

Læs mere om Webflow her

Skal dit projekt være vores næste case?

Skriv til os