Hvornår skal jeg skifte til Shopify Plus? 5 key features, der tager din webshop til næste niveau

26.5.2022
Anja Schack

Shopify Plus er smart, hurtigt, pålideligt og populært - og der er et hav af gode grunde til, hvorfor din virksomhed vil få glæde af det mest populære CMS-system i verden. Shopify Plus er nemlig som skabt til ecommerce virksomheder i vækst og med store drømme. Men hvad er Shopify Plus egentlig? Hvornår skal du opgradere? Og hvad gør Shopify Plus til et fremragende valg for din virksomhed? Det giver vi dig svarene på i denne artikel. Læs med!

Hvad er Shopify Plus?

Dybest set indkluderer Shopify Plus alle funktionerne i Shopify, dog får du en række unikke integrationer, som ellers ikke er tilgængelig i Shopify. Du får bl.a. mere kontrol, tilpasning og automatisering til din standard opsætning, kombineret med hurtigere hastigheder, uendelig antal admins eller “staff accounts”, en fast tilknyttet kontaktperson, der kan supportere dig 24/7 samt bedre omnichannel-tjenester.

“Grunden til, at vi bruger Shopify Plus er, at vi får adgang til en del flere features, som er essentielle for vores brand, når vi skal vækste. Vi får adgang til vores liquid theme, så vi har mulighed for at customize i vores backend.”

- Christian Sonne, Ecommerce manager i bareen.

Se bareens Shopify Plus webshop

Hvornår skal du opgradere?

Hvis du er en lille virksomhed, vil du sandsynligvis ikke drage fordel af alt, hvad Shopify Plus har at tilbyde, og omkostningerne er typisk alt for høje. I så fald har den normale Shopify-platform masser af funktioner, der er bedre rettet mod din virksomhed. Shopify Plus er nemlig en avanceret ecommerce-platform, specielt designet til store virksomheder i vækst. Selvom det er dyrt, er det ærlig talt afgørende for at fremme din ecommerce virksomhed med dens unikke tilpasningsfunktioner, specialiserede supportmedarbejdere og eksklusive API-integrationer og apps, der hjælper dig med at forbedre din bundlinje. Så hvis du er ejer af en virksomhed med stor omsætning og har brug for ekstra fleksibilitet og et mere kompleks setup, så har Shopify Plus funktionerne.

Er du stadig usikker, og vil du gerne kende til fordelene ved Shopify Plus, har vi her udvalgt 5 af de bedste key features, der helt sikkert vil skabe værdi til din ecommerce virksomhed.

5 key features i Shopify Plus

Shopify Plus giver dig flere tilpasningsmuligheder

Shopify Plus har flere tilpasningsmuligheder, som giver dig mulighed for at skabe unikke brugeroplevelser. Du har fuld kontrol over checkout-flowet, og du kan selv oprette rabatkoder og tilpasse payment- og shipping metoder, der sikrer, at dine kunder får den oplevelse, de forventer. Jo mere unikt og professionelt dit website ser ud, jo mere tillid vil kunden også have til dit brand. Evnen til at skabe en unik webshop og god købsoplevelse er uvurderlig, når det kommer til at opbygge tillid til dine kunder. Med Shopify Plus er designfriheden og kreativiteten uendelig, for du kan nemlig designe dit website præcis, som du ønsker det.

“Vi har mere kontrol over vores checkout, så vi har fuld adgang til at styre alle shipping methods, payment options, indsamling af accept til marketing etc. Shopify Flow er kun tilgængelig til Plus, og den bruger vi til at automatisere nogle processer, som ellers skulle gøres manuelt.”

- Christian Sonne, Ecommerce manager i bareen.

Shopify Plus tilbyder uendelige staff accounts

Med Shopify Plus er der ingen grænser for det antal af staff accounts, du kan have. Og ønsker du, at nogle medarbejdere skal have mindre kontrol end andre, kan du begrænse de handlinger, de kan udføre. Denne feature gør det nemt at udvide dit team uden ekstra omkostninger. Det er især vigtigt, hvis du forventer eller allerede oplever stor omsætning i din virksomhed og ikke vil blive hængende i et ineffektivt system.

Shopify Plus er den bedste løsning, når du udvider til nye markeder

Efterhånden som din virksomhed vokser, er det helt naturligt, at du ønsker at øge dit salg med en B2B-webshop. På den måde kan du også bedre udvide kundebasen og vækste. I sådan et tilfælde er Shopify Plus helt klart den bedste retning at gå, da du kan styre og vedligeholde alle dine storefronts fra det samme dashboard (det fortæller vi mere om længere nede). Shopify Plus er lige dét, du har brug for, hvis du ønsker at skalere din virksomhed.

Overview Dashboard er kun tilgængeligt på Shopify Plus

Dashboardet er et analyseværktøj, som placerer alle de oplysninger, du har brug for, ét sted. Det kan være alt fra staff accounts, automatiseringsværktøjer, analyser - og det uanset, hvor mange storefronts, du har. Så skal du udvide til nye markeder eller bare vokse internt med flere butikker i forskellige lande, sprog og valutaer, er overview dashboardet uundværligt. Det giver dig nemlig også information om produktvisninger og tilbagevendende kunder, som giver dig en dybere indsigt i din forretning og kunder. 

Shopify Plus giver dig adgang til eksklusive API-integrationer og apps

Med Shopify Plus får du også adgang til mange nyttige tredjeparts apps, der gør det nemmere at drive en ecommerce virksomhed. Disse apps repræsenterer en lang række Shopify Plus-fordele og kan forbedre brugeroplevelsen på din webshop.

Lad os lige liste en række af de apps, du får adgang til med et Shopify Plus abonnement:

  • Script Editor (giver dig mulighed for at personliggøre købsoplevelsen).
  • Shopify Flow (en automatiseringsplatform).
  • Wholesale Channel (sælg dine produkter B2B i en separat storefront). 
  • Giftcard og Multipass (opret og administrér gavekort, eller giv kunden mulighed for at logge ind med de samme oplysninger hver gang).

Med Shopify Plus har du mulighed for at tilpasse næsten alt. Du får fuld kontrol over rabatter og shipping methods, og du kan også oprette brugerdefineret felter og payment options, der giver kunden fuld kontrol over deres betalingsproces. Shopify Plus giver dig alle muligheder for at få købsprocessen til at køre så glat og nemt som muligt.

Læs om øget konvertering på Shopify-webshops her.

Hvad koster Shopify Plus så?

Det skal vi fortælle dig. Prisen for Shopify Plus er baseret på forbrug og omsætning, og det betyder altså, at prisen kan variere alt efter virksomhed eller fra måned til måned. Det månedlige Shopify Plus licensgebyr starter ved $2.000 USD pr. måned, hvilket svarer til ca. 15.000 danske kroner.

Desuden har alle Shopify løsninger transaktionsomkostninger, dog har Shopify Plus lavere gebyrer på 1,6% + $0,35 USD pr. transaktion, når du bruger Shopify Payments. Vælger du at bruge en tredjeparts betalingsgateway, tillægges der et gebyr på 0,15% pr. transaktion.

No items found.

Klar til at opgradere?

Er du stadig i tvivl om, hvilken Shopify løsning, du skal vælge og som passer til din webshop? Hos Leadways kan vi hjælpe dig med at administrere design, tilpasninger og flytning fra forskellige ecommerce platforme, integrationer og apps til Shopify Plus. Kontakt os endelig, hvis du overvejer at flytte din ecommerce virksomhed til Shopify Plus.

Skal dit projekt være vores næste case?

Skriv til os