Design

Vores designere tager afsæt i din virksomhed, hvilket produkt du sælger, og hvad du gerne vil opnå.

Det unikke design

Leadways’ designere har et trænet øje for æstetik. Dertil ved de, hvad der skal til, for at et design ikke blot er flot, men også faciliterer salg. Designerne tager afsæt i din virksomhed, hvilket produkt du sælger, og hvad du gerne vil opnå. Hos Leadways designer vi din nye hjemmeside, dit nye logo, billeder til content, visitkort, pjecer og meget andet.

design

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos Leadways kan vi hjælpe dig med at skabe netop den visuelle identitet, du altid har drømt om. Vi ved at forbrugere træffer beslutninger på et splitsekund, og derfor er det vigtigt, at det visuelle udtryk fastholder fremfor at afskrække. Vi kombinerer vores tekniske viden med dine ønsker og behov, så vi sikrer, at dit nye webdesign får en unik visuel identitet.

Design

En simpel webshop og en informationstung hjemmeside har i sidste ende samme mål

Dit website skal lede til handling. Websitet skal ikke kun være æstetisk flot, men også overholde forbrugerens krav til simplicitet. Du har et splitsekund til at fange kundens opmærksomhed – og det ene sekund skal udnyttes. Din webshop eller din hjemmeside skal nemt og effektivt guide dine kunder til en købsbeslutning. Hos Leadways kender vi købsrejsen og forbrugernes krav, og vi ved hvordan, vi leder dem på rette vej. Dette med udgangspunkt i analyse af data og stor indsigt i de nyeste designtrends.

design

Logodesign

Mange både nystartede og etablerede virksomheder vælger at designe deres logo selv. For hvor svært kan det i virkeligheden være? Der findes et hav af internetsider, hvor man kan trække et logo i en automat, men de penge man tror man sparer, kan koste dyrt på sigt. Dit logo er et af dine vigtigste brandaktiver. Dit logo skal være genkendeligt, træde ud af mængden af clip-art ikonografi, indgyde tillid og være en del af din virksomheds fortælling. Hos Leadways hjælper vi dig med at designe et logo, der holder for livet.

Design

Vi starter med en plan

Udvalgt Designcase

SellersPoint - en nytænkende kursusplatform

Da SellersPoint tilbyder en service, der indeholder et hav af smarte digitale features, har vi udarbejdet en hjemmeside, der fremhæver de vigtigste elementer.

Designet fører de besøgende imod den tilsigtede konverteringshændelse – nemlig at booke en gratis demo. Hjemmesiden er interaktiv, så elementerne på siden glider ind, når de besøgende scroller på siden. De interaktive elementer giver os mulighed for at styre, hvor den besøgende skal have sit fokus, og hvilke handlinger den besøgende skal udføre.

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade