Design

Vores designere tager afsæt i din virksomhed, hvilket produkt du sælger, og hvad du gerne vil opnå.

Det unikke design

Leadways’ designere har et trænet øje for æstetik. Dertil ved de, hvad der skal til, for at et design ikke blot er flot, men også faciliterer salg. Designerne tager afsæt i din virksomhed, hvilket produkt du sælger, og hvad du gerne vil opnå. Hos Leadways designer vi din nye hjemmeside, dit nye logo, billeder til content, visitkort, pjecer og meget andet.

design

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos Leadways kan vi hjælpe dig med at skabe netop den visuelle identitet, du altid har drømt om. Vi ved at forbrugere træffer beslutninger på et splitsekund, og derfor er det vigtigt, at det visuelle udtryk fastholder fremfor at afskrække. Vi kombinerer vores tekniske viden med dine ønsker og behov, så vi sikrer, at dit nye webdesign får en unik visuel identitet.

Design

Design af hjemmeside

Din hjemmeside skal fungere som et online visitkort. Den skal ikke kun være æstetisk flot, men også overholde forbrugerens krav til simplicitet. Din hjemmeside skal nemt og effektivt kunne guide dine kunder til en købsbeslutning. Hos Leadways kender vi købsrejsen og forbrugernes underliggende behov. Dette med udgangspunkt i analyse af data og stor indsigt i de nyeste designtrends.

design

Logodesign

Mange både nystartede og etablerede virksomheder vælger at designe deres logo selv. For hvor svært kan det i virkeligheden være? Der findes et hav af internetsider, hvor man kan trække et logo i en automat, men de penge man tror man sparer, kan koste dyrt på sigt. Dit logo er et af dine vigtigste brandaktiver. Dit logo skal være genkendeligt, træde ud af mængden af clip-art ikonografi, indgyde tillid og være en del af din virksomheds fortælling. Hos Leadways hjælper vi dig med at designe et logo, der holder for livet.

Design

Vi starter med en plan

Udvalgt design-case

Kreditdata.dk

Hos Leadways har vi designet og udviklet Kreditdata.dk’s nye hjemmeside. Hjemmesiden fungerer som en landingpage, hvor kunderne hurtigt og nemt kan danne sig et overblik over fordelene ved Kreditdata.dk’s service. Vi har designet logoet og ikonerne fra bunden. 

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade