Content

Vi udarbejder content der skaber nysgerrighed, tillid og salg. Vi fortæller den gode historie.

Godt indhold sælger

At skabe indhold der sælger, er en tids - og tålmodighedskrævende proces. At skabe værdifuldt content er en disciplin, der kræver indsigt i målgruppen, gode skriveegenskaber, forståelse for og kendskab til det medie du henvender dig til og en flair for æstetik. Vores uddannede journalister sikrer, at det tekstarbejde vi udfører, er af høj kvalitet. Uanset hvilket tekstarbejde du ønsker udført, så er den grammatiske og sproglige korrekthed i højsædet.

CONTENT

Pressearbejde

Når din virksomhed ønsker at påvirke mediedagsordenen, er der flere aspekter, man skal holde sig for øje. Den digitale udvikling og den evigt massive informationsstrøm, har gjort de moderne medier mere modtagelige overfor informationssubsidier. Dette betyder dog ikke, at medierne tager imod hvad som helst. Pressemeddelelsen har i takt med udviklingen også ændret udtryk. Den skal i dag bestå af et pitch med letfordøjelige facts, citater og budskaber. Dertil skal du kende journalistens handlemønstre, arbejdsgange og stilistiske formkrav.

CONTENT

Tekstforfatning

Man kan have mange gode ideer, budskaber og intentioner, men disse kan være svære at nedfælde på skrift. Hvis din virksomhed skal søge om finansiering, udarbejde en forretningsplan eller noget helt tredje, så er det essentielt, at budskabet er letforståeligt, velskrevet og modtagerorienteret. En tekst er ikke bare en tekst. Når du skriver en tekst, skal du medtænke aspekter som modtager, opbygning, rubrik, underrubrik og andre formalia. Vores journalistuddannede medarbejdere hjælper dig med at skrive den tekst, der når den rette modtager. 

CONTENT

Email-marketing

Vidste du, at der er langt flere mennesker, der benytter sig af e-mail, end der sammenlagt er brugere på både Facebook og Twitter? En af de klare fordele ved email-marketing er, at det er en billig platform at sprede essentielle og salgsorienterede budskaber på. Med email-marketing styrer du selv dit indhold, hvordan det skal udformes, og hvem det skal målrettes til. Mellemanden er skåret væk, og kommunikationen bliver som resultat heraf mere oprigtig, personlig og direkte, hvilket styrker muligheden for etablering af tillid mellem afsender og modtager. Dette kan i sidste ende resultere i bedre muligheder for øget salg. Vi hjælper dig med at opsætte, udarbejde og sende et sælgende nyhedsbrev.  

CONTENT

Blogindlæg

Når du driver en virksomhed, er det vigtigt at skabe tillid til dit brand. Tilliden kan skabes på mange måder, men en af de mest effektive er at videreformidle ekspertviden. Ved at skrive inspirerende, modtagerorienterede og vidensfyldte blogindlæg kan du skabe værdi for dine kunder. Denne værdi kan omsættes til direkte salg. Velskrevne blogindlæg på din hjemmeside styrker tilliden mellem virksomhed og forbruger, giver indhold til dine sociale medier, og styrker din SEO-position. Google vil belønne dig med bedre søgeplaceringer, og du vil opleve øget salg. 

content

Vi starter med en plan

Udvalgt content case

Lancering af BLS X 888 kollektionen

Vi står til dagligt for udarbejdelse af nyhedsbreve, pressemateriale og artikler for det københavnske tøjbrand BLS Hafnia. Da BLS Hafnia skulle lancere tøjkollektionen BLS X 888 i samarbejde med rapperen Kesi, var vores opgave at sprede budskabet omkring den nye kollektion. 

I denne forbindelse producerede vi 4 artikler til Magasin.dk’s “Ajour” blog, som gjorde opmærksom på det nye samarbejde. Hertil udarbejdede vi pressemateriale som blev bragt i Soundvenue og Migogkbh

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade