Case

home

Projektet

Vi hjælper til dagligt et udpluk af homes lokale mæglere med annoncering på sociale medier. De leder efter sælgere, og vi finder dem for dem.

Projektet

Vi hjælper til dagligt et udpluk af homes lokale mæglere med annoncering på sociale medier. De leder efter sælgere, og vi finder dem for dem.

Udfordringen

Kunsten at finde dén ene køber eller sælger, der rent faktisk er klar til at købe eller sælge lige præcis nu

På et boligmarked hvor køberne står i kø for at købe, men sælgerne gemmer sig under gulvbrædderne, er det som ejendomsmægler nødvendigt at være til stede, når sælgerne i ny og næ kravler frem fra deres skjul. Boligmarkedet er i øjeblikket i rivende udvikling, og boligerne bliver solgt med rekordfart i store dele af landet. Det er altså definitionen på “sælgers marked”, men der er stadig mangel på emner hos de enkelte mæglere. Det er netop jagten på nye emner, vi hjælper et udpluk af homes lokale mæglere med på daglig basis. Der er nemlig ét sted, hvor vi ved, at vi altid kan finde både købere og sælgere – nemlig på de sociale medier.

Løsningen

Branchekendskab, en klar strategi, leadformularer og kontinuerlig analyse af data

Da det at sælge en bolig ikke er en beslutning, man træffer over natten, handler det som ejendomsmægler om altid at være til stede. Ved at være til stede i folks bevidsthed, er sandsynligheden for, at en potentiel sælger tænker på din forretning i salgsøjeblikket markant større. Din forretning skal selvfølgelig ikke være til stede for enhver pris - det skal være med måde og uden at være for anmassende.Det er netop dét vi hjælper homes lokale mæglere med. Vi hjælper dem med at sprede budskaber der inspirerer, skaber nysgerrighed og vigtigst af alt - skaber tillid. I alt indhold fra billeder til videoer, tekster og call to actions tænker vi "menneske før mægler". Når man skal købe eller sælge en bolig er tillid altafgørende, og det er netop tilliden vi med vores annoncering forsøger at skabe. Vi generer leads, sikrer flere besøgende på deres hjemmesider, og vi sørger for, at mæglerne bliver set, der hvor kunderne bruger det meste af deres tid - på de sociale medier.

Vi hjælper med

Udvikling af indhold

Udvikling af godt indhold, der gør kunderne nysgerrige, inspirerede og opmærksomme.

Annoncering

Opsætning af kampagner i Business Manager, så mæglerne blot skal koncentrere sig om at drive deres forretning.

Afrapportering

Vi hjælper mæglerne med at forstå data og giver dem indsigt i, hvad der virker, og hvad de får for deres penge.

Reference

"Her får du hjælp til alt det, der skaber værdi for din forretning på de sociale medier"

Hos home a/s arbejder vi tæt sammen med Mads og Kasper fra Leadways. De hjælper os med eksekvering af større landsdækkende kampagner på Facebook og Instagram. De kender branchen, de ved, hvad der virker, og så kan de skabe mærkbar værdi via de sociale medier – også på den lokale bane. Jeg vil klart anbefale, at I tager fat i de to tillidsvækkende jyder, hvis I gerne vil styrke jeres tilstedeværelse online. De kan om nogen deres kram, og jeg vil til en hver tid anbefale dem.

- Christina Øjerson Hvidberg, Marketingkoordinator home a/s

Vi udarbejder annonceindhold til sociale medier

Vi hjælper homes lokale mæglere med at udvikle indhold, der skaber opmærksomhed, nysgerrighed og vigtigst af alt –  tillid

Billedredigering

Videoredigering

Video m/ tekstanimation

Dashboard

Gennemsigtighed og indsigt i data er altafgørende

Der er stadig mange ejendomsmæglere, der sværger til de trykte medier, og allokerer store dele af deres marketingbudget til netop disse. 

Der er for så vidt ikke noget i vejen med at annoncerer i de trykte medier, så længe man finder en god balance mellem det trykte og det digitale. Avisernes oplag og antallet af læsere er ikke længere hvad de har været, og derfor bør man være til stede på de sociale medier. 

Den mest markante fordel ved de digitale medier er, at man på disse platforme kan identificere hvad man bruger sine penge på, og hvad den enkelte annoncekrone skaber af værdi for ens forretning. 

Derfor tilbyder vi alle de mæglere vi samarbejder med et skræddersyet dashboard, hvor de kan følge med i alle de resultater, vi skaber for dem. Her kan de b.la. se alle deres nye leads, hvor mange besøgende de har på hjemmesiden, klikpriser, eksponeringer, interaktioner og meget andet.  

Vi har bl.a. hjulpet følgende forretninger:

 • home København City 
 • home Hellerup
 • home Østerbro 
 • home Nordhavn 
 • home Hornbæk
 • home Helsinge Græsted
 • home Tidsvildeleje
 • home Sorø
 • home Galten 
 • home Aalborg 
 • home Aarhus City 
 • home Nørresundby 
 • home Blokhus
 • home Hasseris
 • home Vejgaard