Webudvikling

Vi udvikler og implementerer din nye hjemmeside, så den tilgodeser dine ønsker og behov.

Vi er eksperter i udvikling

Kompleksitet skræmmer os ikke. Uanset hvor komplekst dit projekt ser ud til at være, så efterstræber vi altid at skabe simple, intuitive og inspirerende serviceoplevelser for slutbrugeren. Vi tager højde for alle de elementer, der gør et website til en succes.

webudvikling

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores kyndige front – og backend udviklere kan skabe den hjemmeside, du altid har drømt om. Vores udviklere kombinerer de nyeste udviklingstrends med dine ønsker og behov, så vi sikrer, at din nye hjemmeside er overskuelig, let at manøvrere rundt på og vigtigst af alt, konverteringsvenlig. Vi medtænker altid SEO, når vi udvikler din hjemmeside. På denne måde har du gode forudsætninger for at rangere højt på Google, så dine fremtidige eller eksisterende kunder nemt kan finde netop din virksomhed.

Webudvikling

Derfor er en god hjemmeside vigtig

Der er en direkte sammenhæng mellem en god hjemmeside og flere salg. Din virksomheds hjemmeside er et digitalt visitkort, som skal fange og fastholde forbrugerens interesse på et splitsekund. Din hjemmeside skal være responsiv, så den tilpasser sig alle skærmstørrelser – både på telefonen, ipad’en og computeren. Kunderejsen skal kort fortalt være simpel, overskuelig og gnidningsfri og netop det kan vi hjælpe dig med. Der er ikke den udviklingsopgave, vi ikke kan klare, så kontakt os endelig med din forespørgsel. 

webudvikling

Brugeroplevelsen i fokus

Når vi udvikler hjemmesider er brugeroplevelsen vores hovedfokus. Vi udvikler derfor alle vores hjemmesider på en brugervenlig platform, for at sikre at du som kunde får den ultimative brugeroplevelse, også når du selv skal arbejde videre med dit nye website. For os er det vigtigt, at hjemmesiden/webshoppen udvikles med dine behov, kunderejsen og brugeroplevelsen for øje. Vi klæder dig på til at overtage websitet, og sørger for, at kunderne kan finde rundt på platformen og finde de produkter, de søger.

webudvikling

Vores hjemmesider er:

BRUGERVENLIGE

Vi leverer brugervenlige hjemmesider, som er intuitive og nemme for kunden at manøvrere rundt på.

SEO-VENLIGE

Vores hjemmesider er SEO-optimerede. Derfor indekserer Google siden, så den rangerer højt i søgeresultaterne.

DRIFTSSIKRE

Når vi siger at vores hjemmesider er driftssikre, så betyder det, at de bygges i systemer, der er pålidelige.

UNIKKE

Vi bygger hjemmesider med udgangspunkt i dine ønsker, hvilket sikrer, at du får en hjemmeside, der er særegen og ikke ligner alle de andre.

SÆLGENDE

Vores hjemmesider er konverteringsvenlige. Vi kender kundens købsrejse og tænker altid denne ind i implementeringsfasen.

TILFREDSSTILLENDE

Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Derfor er du med hele vejen, og vi overlader først hjemmesiden til dig, når resultatet er tilfredsstillende.

webudvikling

Vi starter med en plan

Udvalgt webudviklings case

Billigselskab.dk

Hos Leadways har vi udviklet og implementeret en fuldt automatiseret hjemmeside for Billigselskab.dk. Billigselskab opretter selskaber for danske iværksætterre ved hjælp af en online formular, som sikrer, at alt foregår efter gældende lovgivning på området.

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade