Webudvikling

Vi udvikler og implementerer dit nye website, så det tilgodeser dine ønsker og behov.

Vi er eksperter i udvikling

Kompleksitet skræmmer os ikke. Uanset hvor komplekst dit projekt ser ud til at være, så efterstræber vi altid at skabe simple, intuitive og inspirerende serviceoplevelser for slutbrugeren. Vi tager højde for alle de elementer, der gør et website til en succes.

webudvikling

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores designere og kyndige front – og backend udviklere kan hjælpe dig med at skabe det website, du altid har drømt om. Vi udvikler webshops, automatiserede digitale løsninger, programmerer, laver integrationer, og vi hjælper med at løse lige netop din digitale problemstilling. 

Vi kombinerer de nyeste udviklingstrends med dine ønsker og behov, så vi sikrer, at din nye webløsning, hjemmeside eller webshop er overskuelig, let at manøvrere rundt på – og vigtigst af alt, konverteringsvenlig.  

Webudvikling

Derfor er en god hjemmeside eller webshop altafgørende i en digital tidsalder

Der er en direkte sammenhæng mellem en god hjemmeside/webshop og flere salg. Dit website er et digitalt visitkort, som skal fange og fastholde forbrugerens interesse på et splitsekund. Websitet skal være responsivt, så det tilpasser sig alle skærmstørrelser – både på telefonen, ipad’en og computeren. Kunderejsen skal kort fortalt være simpel, overskuelig og gnidningsfri, og netop det kan vi hjælpe dig med. Der er ikke den udviklingsopgave, vi ikke kan klare, så kontakt os endelig med din forespørgsel. 

webudvikling

Brugerne er dovne, og derfor skal de tages i hånden

Når vi udvikler webshops eller hjemmesider er brugeroplevelsen vores hovedfokus. Vi udvikler derfor alle vores hjemmesider på en brugervenlig platform, for at sikre, at du som kunde får den ultimative brugeroplevelse, også når du selv skal arbejde videre med dit nye website.

For os er det vigtigt, at websitet udvikles med dine behov, kunderejsen og brugeroplevelsen for øje. Vores websites er designet til at skabe kundehenvendelser, fordi vi kender dine brugeres adfærd.

webudvikling

Vores hjemmesider er:

BRUGERVENLIGE

Vi leverer brugervenlige hjemmesider, som er intuitive og nemme for kunden at manøvrere rundt på.

SEO-VENLIGE

Vores hjemmesider er SEO-optimerede. Derfor indekserer Google siden, så den rangerer højt i søgeresultaterne.

DRIFTSSIKRE

Når vi siger at vores hjemmesider er driftssikre, så betyder det, at de bygges i systemer, der er pålidelige.

UNIKKE

Vi bygger hjemmesider med udgangspunkt i dine ønsker, hvilket sikrer, at du får en hjemmeside, der er særegen og ikke ligner alle de andre.

SÆLGENDE

Vores hjemmesider er konverteringsvenlige. Vi kender kundens købsrejse og tænker altid denne ind i implementeringsfasen.

TILFREDSSTILLENDE

Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Derfor er du med hele vejen, og vi overlader først hjemmesiden til dig, når resultatet er tilfredsstillende.

webudvikling

Vi starter med en plan

Website referencer

Det siger vores kunder

Udvalgt webudviklings case

Ny Shopify webshop til det populære brand Bareen T-shirt

Hos Leadways har vi designet og udviklet en ny Shopify webshop til modebrandet Bareen T-shirt. Webshoppen er specialdesignet og kodet fra bunden. Webshoppen er naturligvis responsiv, så den tilpasser sig brugerens skærmstørrrelser og giver en god brugeroplevelse på både mobil, tablet og desktop. 

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade