Om Leadways

Vi opnår kun resultater, hvis vi samarbejder, og derfor søger vi langvarige relationer, som bygger på tillid og gensidig respekt.

Her er det anderledes. Vi bombarderer dig ikke med tekniske begreber, de sædvanlige floskler og modeord. Vi har en anden mission. Vi vil hjælpe dig med at forstå, så du kan hjælpe dig selv og din virksomhed.

FORTÆLLINGEN

Leadways er et mindre mediebureau, som i virkeligheden har skabt sig selv. Vi er et team af vidt forskellige mennesker med vidt forskellige kompetencer, som har fundet fælles fodslag. Selvom vi er forskellige, så mødes vi om det samme mål – at løse opgaver, som andre ikke kan løse. 

Grunden til at vi er overbeviste om, at vi kan hjælpe dig med dit projekt er, at vi har været i dine sko. Vi har arbejdet for virksomheder, hvor vi har løst problemstillinger inden for vores kerneområder. Vi har drevet egne virksomheder, vækstet egne virksomheder og solgt dem efterfølgende. Vi ved med udgangspunkt i erfaring, hvilke knapper der skal skrues på, når en virksomhed eller et projekt, skal løftes til nye højder. 

Leadways er blevet til virkelighed fordi vi elsker at løse opgaver. Det er det, der driver os – og det er dét vi kan.   

ÅBENHED

Vores ultimative mål er at skabe løsninger, som vores kunder er tilfredse med. Af netop denne grund efterstræber vi, at levere det rigtige produkt i første forsøg. For at kunne levere den mest optimale løsning, prioriterer vi kontakten med vores kunder højt. Kommunikationen er altafgørende, da det er igennem en åben og ærlig dialog, de bedste resultater skabes. 

Derfor er gennemsigtighed og ærlighed afgørende for vores eksistensgrundlag. Vi siger tingene som vi ser dem, intet bliver skrevet med småt, og vi påbegynder kun opgaver, som vi kan følge til dørs. 

Vi opnår kun resultater, hvis vi samarbejder, og derfor søger vi langvarige relationer, som bygger på tillid og gensidig respekt. 

Mød os

Mads Jensen - CEO & Partner

Kasper Kabbeltved Pedersen - CMO & Partner

Troels Burmølle - CTO & Partner

Anja Wittendorff Schack - Copywriter

Shawna Mercano - Digital designer

Sofia Tolstrup - Digital designer

Astrid Andersson - Video editor

Emil Nygaard - IT Product Owner