Markedsføring

Vi hjælper dig med SEO-optimering og annoncering på Google, Facebook og instagram.

Den vigtige markedsføring

Det at markedsføre en virksomhed, er en af de vigtigste, men samtidig mest undervurderede discipliner inden for virksomhedsdrift. Mange virksomheder har et fantastisk produkt at sælge, men negligerer vigtigheden af den gode markedsføring. Hos Leadways kan vi hjælpe dig med SEO-optimering, samt annoncering på Google Ads og Facebook, hvor vi med udgangspunkt i data omkring din virksomheds målgruppe sørger for, at annoncerne rammer plet og skaber salg.

Markedsføring

Facebook

Facebook markedsføring kan løfte din virksomhed til et højere niveau. Facebook tilbyder et hav af effektive værktøjer til annoncering, som kan sikre synlighed, fastholde kunder og få besøgende til at konvertere via dine annoncer. Det hele lyder simpelt og ligetil, men annoncering på Facebook kræver viden, ressourcer, mandetimer, vedholdenhed og en stærk analytisk sans. 

Hos Leadways har vi stor erfaring med at opsætte annoncering på Facebook, og vi kan med sikkerhed hjælpe din virksomhed med at skabe værdi. Vi hjælper dig med opsætning af tracking-pixel, opbygning af annoncekonto og annoncering af dine opslag. Hertil giver vi dig en månedlig rapport, så du altid kan følge med i resultaterne og din virksomheds udvikling. 

TRACKING

Vi opsætter en tracking-pixel på din hjemmeside, så vi kan analysere på, og optimere dine kampagner.

STRATEGI

Vi udarbejder med udgangspunkt i data en strategi for markedsføringsindsatsen, som sikrer, at vi når dine ønskede mål.

OPSÆTNING

Vi opsætter din annoncekonto, og gør strukturen overskuelig og nem at arbejde med.

RETARGETING

Vi opsætter dine retargeting-kampagner, så du tjener penge på den trafik, der ellers ville være gået tabt.

BUDSTYRING

Vi sørger for at skaffe de bedste priser pr. konvertering og den bedst mulige relevansscore. Vi overvåger din konto på daglig basis.

ANNONCEMATERIALE

Vi producerer dit annoncemateriale i form af tekst, billeder og video. Vi sørger også for annoncering af indholdet.

Markedsføring

Google Ads

Det er vigtigt, at din virksomhed bliver set, forstået og foretrukket. De fleste kunder søger efter svar på Google, og derfor skal din virksomhed også være tilstede her. For at netop din virksomhed skal dukke op, når en potentiel kunde søger efter et produkt eller en ydelse, er det bydende nødvendigt at annoncere på Google. At håndtere en Adwords-konto er et fuldtidsjob i sig selv, hvorfor det kan give mening at udlicitere denne opgave. 

Uanset om du ønsker flere besøgende på dit website, at øge onlinesalget eller at få eksisterende kunder tilbage og købe mere, så kan vi hjælpe dig. Vi kan målrette annoncer til folk i bestemte lande, regioner og byer og sikre at fremtidige kunder bliver eksponeret for netop jeres virksomhed, når de søger efter et produkt eller en ydelse, som i sælger.  

STRATEGI

Vi udarbejder en konkret strategi, der har til formål at skabe overblik over det fremadrettede arbejde med din Google Ads annoncering.

KONTOOPSÆTNING

Vi sikrer en overskuelig Google Ads Konto. Vi skaber overblik på konto, kampagne og annoncegruppeniveau.

BUDJUSTERING

Vi foretager løbende budjusteringer, så vi altid kan levere den bedste kvalitetsscore til den mest fordelagtige pris. Vi overvåger kontoen på daglig basis.

ANNONCEUDFORMNING

Vi udarbejder dine annoncer på søgenetværket og displaynetværket. Dette med udgangspunkt i din målsætning, din målgruppe og dit budget.

SØGEORDSANALYSE

Vi foretager en dybdegående søgeordsanalyse, så vi sikrer, at din hjemmeside rangerer på de helt rigtige søgeord.

SPLITTEST AF ANNONCER

Vi splittester annoncerne, så vi altid leverer det rette budskab på bedst mulig vis. Splittestene gør os i stand til at identificere hvilke annoncer, der præsterer bedst.

Markedsføring

SEO

SEO-optimering kræver en kontinuerlig indsats, hvor man tester, analyserer, optimerer, producerer og måler effekten af indsatsen. En optimal SEO-indsats består af flere fokusområder, som alle indebærer en grad af research, analyse, teknisk forståelse og markedsføring. Det er netop denne indsatskombination, der kan gøre SEO-optimering kompliceret. 

For at få de bedst mulige resultater ud af din SEO-indsats, skal der skabes synergi mellem søgeordsanalysen, strategien, linkbulding-indsatsen, samt den tekniske og skriftlige del af SEO-arbejdet. 

Hos Leadways hjælper vi dig gerne med at skabe værdi. Det kan vi gøre ved at optimere din virksomheds SEO-indsats. 

STRATEGI

Vi hjælper dig med at skabe en robust og langsigtet SEO-strategi. Strategien skal sikre en kontinuerlig indsats samt løbende vedligehold.

SØGEORDSANALYSE

Vi foretager en dybdegående søgeordsanalyse, så vi sikrer, at din hjemmeside rangerer på de helt rigtige søgeord.

TEKNISK SEO

Vi sørger for at alle de tekniske SEO-aspekter fungerer hensigtsmæssigt. Det er altafgørende, at du har et indekserbart website.

INDHOLDSOPTIMERING

Vi hjælper dig med at optimere indholdet på din hjemmeside, så den rangerer bedre på Google. Dette med udgangspunkt i søgeordsanalysen.

LINKBUILDING

Vi hjælper dig med at opbygge en god naturlig linkprofil. Dette via indholdsproduktion, PR og brandbuilding.

LØBENDE RÅDGIVNING

Vi har en mission om at hjælpe dig, så du kan hjælpe dig selv. Derfor vil vi altid stå klar med hjælp, sparring og rådgivning, når du har brug for det.

Leadways skaber værdi for din forretning på de sociale medier

Hos home a/s arbejder vi tæt sammen med Leadways. De hjælper os med eksekvering af større landsdækkende kampagner på Facebook og Instagram. De kender branchen, de ved, hvad der virker, og så kan de skabe mærkbar værdi via de sociale medier – også på den lokale bane. De kan om nogen deres kram, og jeg vil til en hver tid anbefale dem.

 

            Christina Øjerson Hvidberg, Marketingkoordinator i home a/s

 

            Christina Øjerson Hvidberg,
Marketingkoordinator i home a/s

Markedsføring

Vi starter med en plan

Udvalgt case

BLS Hafnia

Du bør annoncere for at gøre folk opmærksomme på dit brand, for at skabe begejstring for dit brand og vigtigst af alt –  for at få folk til at købe det produkt eller den service, du tilbyder. 

Vi hjælper det københavnske modebrand BLS Hafnia med annoncering på Facebook, hvilket har givet gode resultater. 

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade