Webudvikling

Dette er en test

Udvalgte cases

Forbrugerbasen

Mobilvenligt design Det responsive design er altafgørende i en digital tidsalder Hos Leadways designer og udvikler vi altid mobilvenlige hjemmesider. Med et responsivt design sikrer

Decimo

Vi har designet og udviklet Decimo.dk’s nye hjemmeside. Hertil har vi udviklet en automatisk formular, der gør det nemt, hurtigt og sikkert, at tilmelde sig deres service.

Merch.dk

Hos Leadways har vi redesignet og udviklet Merch.dk’s nye hjemmeside. Artisterne skulle i fokus, og siden skulle være mere konverteringsvenlig.

Smartkredit

Vi har designet og udviklet Smartkredit.dk’s nye hjemmeside. Vi står hertil for den daglige markedsføring på Facebook.

Prisbyg

Vi har hjulpet med Prisbyg.dk med at udbrede kendskabet til deres service. Via målrettet annoncering på Facebook, SEO-optimering og udarbejdelse af nyhedsbreve har vi skabt øget salg og omsætning.

Kreditdata

Hos Leadways har vi designet og udviklet Kredidata.dk’s nye hjemmeside. Hertil har vi udviklet en eSKATdata integration.

BLS Hafnia

Hos Leadways står vi for den daglige markedsføring af tøjbrandet BLS Hafnia. Hertil står vi for pressearbejde og udarbejdelse af nyhedsbreve.

Billigselskab

Vi har hjulpet Billigselskab.dk med SEO-optimering, Google Ads og annoncering på Facebook og Instagram. Dertil har vi designet og udviklet deres nye hjemmeside.

Webudvikling

Webudvikling Vi udvikler og implementerer din nye hjemmeside, så den tilgodeser kundens ønsker og behov. Se web cases Kontakt os Webudvikling Vi udvikler og implementerer

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade