UI & UX

Hos Leadways medtænker vi UI & UX-design i alle vores hjemmesideprojekter. Denne tilgang sikrer, at vi altid leverer løsninger, der imødekommer slutbrugernes behov og letter deres købsrejse.

User Interface Design

User Interface Design har fokus på, hvordan dit projekt skal ende med at se ud. Den indledende design proces er yderst essentiel, da det er her man klarlægger projektets grafiske layout. Her defineres hvilke knapper man skal kunne klikke på, hvilke tekstpassager siden skal indeholde, hvilke billeder der skal bruges, og hvilke mikro-interaktioner der skal fremgå. UI-design handler altså om at skabe din nye hjemmesides æstetiske udtryk.

Vores designere sørger for at din hjemmeside får det helt rigtige og unikke look og at brugerfladen er nem, overskuelig og intuitiv at manøvrere rundt på.

User Experience Design

User Experience Design handler kort forklaret om at give kunden en god og gnidningsfri oplevelse i interaktionen med en respektiv IT-løsning. Det er yderst væsentligt, at kunden bliver ledt rigtigt rundt på hjemmesiden, så de træffer de tilsigtede købsbeslutninger. Vores UX-designere er specialister i at skabe de perfekte rammer for en god brugeroplevelse, hvor informationsstrukturen understøtter og tilgodeser kundens ønsker og behov.

Vi sørger altså for at skabe balance mellem det visuelle udtryk og hjemmesidens funktioner. På denne måde skaber vi en struktur, der guider kunden i den rigtige retning – uanset om hensigten med interaktionen er at drive salg, give kunden nyttige informationer eller opnå konverteringer. Hos Leadways sørger vi ganske enkelt for, at der er overensstemmelse mellem din virksomheds forretningsmål, kundernes behov og IT-løsningens visuelle budskab.

Dette er en test

Udvalgte cases

Decimo

Vi har designet og udviklet Decimo.dk’s nye hjemmeside. Hertil har vi udviklet en automatisk formular, der gør det nemt, hurtigt og sikkert, at tilmelde sig deres service.

Merch.dk

Hos Leadways har vi redesignet og udviklet Merch.dk’s nye hjemmeside. Artisterne skulle i fokus, og siden skulle være mere konverteringsvenlig.

Smartkredit

Vi har designet og udviklet Smartkredit.dk’s nye hjemmeside. Vi står hertil for den daglige markedsføring på Facebook.

Kreditdata

Hos Leadways har vi designet og udviklet Kredidata.dk’s nye hjemmeside. Hertil har vi udviklet en eSKATdata integration.

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade