Tekstforfatning

Har du brug for inspirerende, sælgende og velskrevne tekster, så er du kommet til det rette sted. Hos Leadways sørger vores journalistuddannede skribenter for, at du får lige den tekst du ønsker til dit projekt.

Tekstforfatning er kort forklaret forfatning af tekst med et særligt formål. Ofte er målet med tekstforfatningen at sælge en vare eller en bestemt service. Tekst er dog ikke bare tekst. Der er nemlig stor forskel på effekten af velskrevne og gennemarbejdede tekster og effekten af tekster behæftet med fejl. En velskrevet tekst kan øge konverteringsraten, forstærke profileringen af ens virksomhed eller projekt og skabe tillid til afsenderen.

Tekstforfatning efter dit behov

Hos Leadways udarbejder vi tekster til mange forskellige formål. Vi skriver blogindlæg, artikler, pressemeddelelser, nyhedsbreve, SEO-tekster, produktbeskrivelser, hjemmesidetekster, reklametekster, slogans og meget andet.

Når vi udarbejder tekster, tager vi altid afsæt i dine ønsker og behov. Med afsæt i førnævnte påbegynder vi skriverarbejdet, hvorefter vi sender dig et udkast. Du har her mulighed for at komme med eventuelle bemærkninger inden vi retter korrektur og leverer den færdige tekst.

Professionel tekstforfatning øger din virksomheds troværdighed

Mange virksomheder undervurderer vigtigheden af den gode tekst. Gode tekster kan dog medvirke til en markant forbedring af resultaterne på bundlinjen. Overbevisende, informative og velskrevne tekster er stærkt medvirkende til, at kunden foretager den handling, du ønsker, de skal udføre. Gode tekster kan altså sikre større omsætning. Dette gør sig gældende for både webshops, fysiske produktkataloger og virksomheder, som ikke sælger, men blot reklamerer for deres produkter eller ydelser på nettet.

Udover at kunne skabe bedre resultater på bundlinjen, så kan professionel tekstforfatning også betale sig af en anden grund. Velproducerede tekster gør nemlig din virksomhed troværdig og tillidsvækkende i kundens øjne.

Dette er en test

Udvalgte cases

Aspekt Office

Vi har hjulpet det danske designbureau Aspekt Office med at udarbejde pressemateriale og tekster til deres hjemmeside. Teksterne er både på dansk og engelsk.

Forbrugerbasen

Mobilvenligt design Det responsive design er altafgørende i en digital tidsalder Hos Leadways designer og udvikler vi altid mobilvenlige hjemmesider. Med et responsivt design sikrer

Decimo

Vi har designet og udviklet Decimo.dk’s nye hjemmeside. Hertil har vi udviklet en automatisk formular, der gør det nemt, hurtigt og sikkert, at tilmelde sig deres service.

Smartkredit

Vi har designet og udviklet Smartkredit.dk’s nye hjemmeside. Vi står hertil for den daglige markedsføring på Facebook.

Kreditdata

Hos Leadways har vi designet og udviklet Kredidata.dk’s nye hjemmeside. Hertil har vi udviklet en eSKATdata integration.

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade