SEO

Hos Leadways hjælper vi dig med SEO-optimering af din hjemmeside. Begrebet SEO eller søgemaskineopdatering dækker over det arbejde, der ligger i at optimere en hjemmeside ud fra de faktorer, som søgemaskinernes algoritmer kigger på, når de skal rangere en hjemmeside i søgeresultaterne.

SEO-optimering er en disciplin, der kræver tålmodighed, viden og teknisk forståelse, da der er mange elementer man kan optimere på. Der skal foretages en søgeordsanalyse, nedfældes en SEO-strategi, arbejdes med teknisk og onpage SEO, samt effektmåles.

Søgemaskineopdatering er en proces, der ofte kræver løbende arbejde og vedligehold over flere måneder, hvor der testes, produceres, optimeres og analyseres. Det er kombinationen af research, analyse, teknisk forståelse og markedsføring, der kan gøre SEO kompliceret.

Dette er en test

Udvalgte cases

Forbrugerbasen

Mobilvenligt design Det responsive design er altafgørende i en digital tidsalder Hos Leadways designer og udvikler vi altid mobilvenlige hjemmesider. Med et responsivt design sikrer

Billigselskab

Vi har hjulpet Billigselskab.dk med SEO-optimering, Google Ads og annoncering på Facebook og Instagram. Dertil har vi designet og udviklet deres nye hjemmeside.

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade