PHP

Hos Leadways er vi eksperter i brugen af serversidesproget PHP. PHP står får ”Hypertext Preprocessor”, og blev grundlagt af Rasmus Lerdorf i 1995. Teknologien baserer sig på et open source-serversidesprog, der minder om JavaScript i sin opbygning. PHP bliver udført på selve serveren, der herefter sender dette til brugerens browser i form af en HTML-kode.

For at gøre det tekniske og diffuse mere håndgribeligt og letforståeligt, er fordelen ved denne teknologi, at man kan opnå langt mere interaktive og dynamiske funktionaliteter på ens hjemmeside sammenlignet med andre programmeringssprog. HTML, Javascript og CSS giver også en række fordele, men PHP gør det muligt at sende e-mails fra hjemmesiden, have forskellige login funktioner, køre et forum, lave afstemninger samt mange andre databasedrevne og interaktive webapplikationer. PHP bruges ofte til at udvikle dynamiske websites.

Dette er en test

Udvalgte cases

Kreditdata

Hos Leadways har vi designet og udviklet Kredidata.dk’s nye hjemmeside. Hertil har vi udviklet en eSKATdata integration.

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade