Logodesign

Et logo er ikke bare et logo. Din virksomheds logo er det første dine kunder bliver mødt af, og det er her, de danner sig det første indtryk af din virksomhed. Dit logo skal vise kunderne hvem din virksomhed er, og hvis muligt give et indtryk af din branche eller dit produkt.

Et godt logo har den unikke kvalitet, at man aldrig bliver træt af at se på det. Et godt logo skal skabe associationer til det firma eller den organisation, det repræsenterer, og et godt logo skal kunne genkendes.

Hos Leadways tager vi altid udgangspunkt i din virksomheds fortælling, værdier og visioner, når vi designer dit nye logo. Vi efterstræber at logoet fortæller en god historie. Ved at udarbejde idébaserede logoer sikrer vi, at jeres logo er jeres og dermed helt unikt.

Det enkle, stærke, tidsløse og funktionelle logo er hjørnestenen i de fleste virksomhedes visuelle identitet. Logoet er ofte det første kunden ser, og i en flygtig verden, hvor kunderne træffer beslutninger på et splitsekund, skal logoet fastholde fremfor at afskrække.

Det er netop det vi hjælper dig med.

Dette er en test

Udvalgte cases

Forbrugerbasen

Mobilvenligt design Det responsive design er altafgørende i en digital tidsalder Hos Leadways designer og udvikler vi altid mobilvenlige hjemmesider. Med et responsivt design sikrer

Decimo

Vi har designet og udviklet Decimo.dk’s nye hjemmeside. Hertil har vi udviklet en automatisk formular, der gør det nemt, hurtigt og sikkert, at tilmelde sig deres service.

Merch.dk

Hos Leadways har vi redesignet og udviklet Merch.dk’s nye hjemmeside. Artisterne skulle i fokus, og siden skulle være mere konverteringsvenlig.

Smartkredit

Vi har designet og udviklet Smartkredit.dk’s nye hjemmeside. Vi står hertil for den daglige markedsføring på Facebook.

Kreditdata

Hos Leadways har vi designet og udviklet Kredidata.dk’s nye hjemmeside. Hertil har vi udviklet en eSKATdata integration.

Billigselskab

Vi har hjulpet Billigselskab.dk med SEO-optimering, Google Ads og annoncering på Facebook og Instagram. Dertil har vi designet og udviklet deres nye hjemmeside.

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade