Eskatdata

Skal din virksomhed også have implementeret eSkatData i en af jeres applikationer? Så er du kommet til det rette sted. 

Leadways har udviklet applikationer, hvor eSkatdata er blevet en integreret del af applikationerne. eSkatdata er udviklet som en java løsning. Den består af et samtykke komponent og et hentselv data komponent. Samtykke komponenten underskrives af kunden hvorefter hentselvdata komponenten henter data på kunden ud fra dette samtykke. Det hele sker øjeblikkeligt mellem applikationen og en send data service, med 128 bit krypteret forbindelse, hvor der sendes data til applikationen som signeres gennem VOECS certifikater på hver side. 

Det bruges eSkatData til

Vha. eSkatData kan banker og andre finansielle virksomheder få adgang til Skatteforvaltningens oplysninger og tilgå b.la. lønsedler og årsopgørelser. Den bagvedliggende hensigt med eSkatData er, at gøre det nemmere for finanssektoren at kreditvurdere og rådgive privatkunder korrekt.

Oplysningerne i eSkatData er opdaterede og udveksles elektronisk, hvilket har en række fordele, i forhold til en kreditvurderings- eller rådgivningsproces. Fx bliver det hurtigere og mere sikkert at kreditvurdere privatkunder.

Skatteforvaltningens oplysninger om privatpersoner er personfølsomme, og de udveksles derfor kun, hvis den enkelte borger har afgivet samtykke til formålet.

Skal vi hjælpe jer med at udvikle eSkatData? Kontakt os i dag.

Dette er en test

Udvalgte cases

Kreditdata

Hos Leadways har vi designet og udviklet Kredidata.dk’s nye hjemmeside. Hertil har vi udviklet en eSKATdata integration.

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade