Content

Content Marketing er et begreb, der dækker over en forholdvis bred vifte af marketingsorienterede tiltag. Kort forklaret går Content Marketing ud på at producere og dele gennemarbejdet relevant indhold, med det formål at tiltrække og bevare værdifulde kunderelationer.

Content marketing kan være flere ting

Content Marketing kan bl.a. være online tekster som f.eks. nyhedsbreve, guides og e-bøger. Det er kort forklaret alt det indhold, der skabes for at engagere kunderne. Formålet er at skabe opmærksomhed og nysgerrighed, som i sidste ende skal konverteres til salg, tilmelding eller andre handlinger, der måtte skabe værdi for netop din virksomhed.

Det handler altså om at besvare potentielle kunders spørgsmål på en måde som skaber værdi for kunden.

 

Dette er en test

Udvalgte cases

Aspekt Office

Vi har hjulpet det danske designbureau Aspekt Office med at udarbejde pressemateriale og tekster til deres hjemmeside. Teksterne er både på dansk og engelsk.

Forbrugerbasen

Mobilvenligt design Det responsive design er altafgørende i en digital tidsalder Hos Leadways designer og udvikler vi altid mobilvenlige hjemmesider. Med et responsivt design sikrer

Decimo

Vi har designet og udviklet Decimo.dk’s nye hjemmeside. Hertil har vi udviklet en automatisk formular, der gør det nemt, hurtigt og sikkert, at tilmelde sig deres service.

Smartkredit

Vi har designet og udviklet Smartkredit.dk’s nye hjemmeside. Vi står hertil for den daglige markedsføring på Facebook.

Prisbyg

Vi har hjulpet med Prisbyg.dk med at udbrede kendskabet til deres service. Via målrettet annoncering på Facebook, SEO-optimering og udarbejdelse af nyhedsbreve har vi skabt øget salg og omsætning.

Kreditdata

Hos Leadways har vi designet og udviklet Kredidata.dk’s nye hjemmeside. Hertil har vi udviklet en eSKATdata integration.

BLS Hafnia

Hos Leadways står vi for den daglige markedsføring af tøjbrandet BLS Hafnia. Hertil står vi for pressearbejde og udarbejdelse af nyhedsbreve.

Billigselskab

Vi har hjulpet Billigselskab.dk med SEO-optimering, Google Ads og annoncering på Facebook og Instagram. Dertil har vi designet og udviklet deres nye hjemmeside.

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade