CMS

Hos Leadways bygger vi din hjemmeside i det CMS-system, der stemmer bedst overens med dine ønsker og behov. Da vores udviklere er velbevandrede og erfarne i at bygge vidt forskellige hjemmeside, er du i trygge hænder, når vi bygger din nye hjemmeside. Vi bygger størstedelen af vores hjemmesider i WordPress, men hvis du foretrækker et andet CMS-system, så kan vi også hjælpe dig.

Hvad betyder CMS?

Begrebet CMS er en forkortelse af ordet “Content Management System”, som oversat til dansk betyder “indholdsstyring og vedligeholdssystem”. Kort forklaret er det et system, som kan vise og styre ens hjemmeside og dennes indhold.

Hvad kan et CMS-system ?

Et CMS er et webprogram, som kører på en given webserver. Systemet bruges som en platform, hvorfra man kan styre hjemmesidens primære funktioner. Der er i denne sammenhæng tale om hjemmesidens menuer, billeder, tekster, nyhedsbreve, produktkataloger og andre driftsrelaterede elementer.
Vi leverer et CMS-system du selv kan administrere
Et velopbygget CMS-system gør det muligt for medarbejdere uden store it-kompetencer, at skabe, vedligeholde og optimere hjemmesiden. Hos Leadways leverer vi hjemmesider, som du selv kan varetage driften af efterfølgende. Vi sikrer en overskuelig og intuitiv opbygning og leverer et produkt, som du efter overdragelse selv kan administrere. Dette betyder at du kan overlade arbejdet med at publicere og opdatere indholdet til dine medarbejdere, hvilket afskærer de ofte dyre omkostninger til ekstern hjælp.

Formålet med vores arbejde er at hjælpe dig til at hjælpe dig selv, hvorfor vi leverer hjemmesider, som vores kunder selv kan drifte og vedligeholde. Alle kan efter en kort indføring lære at redigere, oprette og tilføje sider, links, billeder og mere i de CMS-systemer vi bygger. Vi sørger for, at du kun kan redigere i de væsentlige indholdsområder, så det ønskede design og de faste grafiske elementer ikke ændre karakter.

Dette er en test

Udvalgte cases

It seems we can't find what you're looking for.
Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade