Blogindlæg

Et godt blogindlæg skal inspirere, skabe nysgerrighed, fastholde og skabe værdi for læseren. Mange virksomheder undervurderer værdien af godt indhold. Det forholder dig imidlertid således, at godt indhold kan sikre øget omsætning, flere trofaste læsere og etablering af tillid mellem afsender og modtager.

Fordelene ved content marketing

Der er flere klare fordele ved content marketing, hvorfor vi i det følgende blot vil opridse de mest markante. Indholdet gør jeres brand synligt, og får jeres hjemmeside til at rangere bedre i Googles søgeresultater. Ved at SEO-optimere jeres blogindlæg med de rette overskrifter og de rette søgeord, kan artiklerne tilføre jeres brand værdi langt ud i fremtiden. Dette da jeres artikler vil dukke op på søgninger, som i ellers ikke ville dække med jeres produktkatalog.

Ved at producere godt og inspirerende indhold, vil artiklerne blive ved med at generere trafik til jeres hjemmeside. Det kræver en seriøs, kontinuerlig og strategisk indsats, at udarbejde indhold der skaber værdi, men når det først er produceret, genererer det nye kunder måned efter måned.

Dette er en test

Udvalgte cases

Prisbyg

Vi har hjulpet med Prisbyg.dk med at udbrede kendskabet til deres service. Via målrettet annoncering på Facebook, SEO-optimering og udarbejdelse af nyhedsbreve har vi skabt øget salg og omsætning.

Billigselskab

Vi har hjulpet Billigselskab.dk med SEO-optimering, Google Ads og annoncering på Facebook og Instagram. Dertil har vi designet og udviklet deres nye hjemmeside.

Kontakt

Har du et projekt i gang?
Kig forbi til en kop kaffe på Bredgade