Case

Kreditdata

Projektet

– Design af unik landingpage
– Udvikling af eSkat integration
– Udvikling af formular
– Implementering af hjemmeside

Projektet

– Design af unik landingpage
– Udvikling af eSkat integration
– Udvikling af formular
– Implementering af hjemmeside

Udfordringen

Det at gøre en finansiel service spændende og brugerinddragende

Kreditdata er en dansk virksomhed, som hjælper banker, virksomheder og pensionskasser med at indhente finansielle data på deres kunder. Stifterne af Kreditdata efterspurgte hjælp til udviklling af en eSkat-integration, samt en automatisk formular og et visuelt dashboard.

Løsningen

En overskuelig, konverteringsvenlig og flot hjemmeside

Da Kreditdata.dk's hjemmeside har det overordnede formål, at få nye kunder til at tilmelde sig deres service, har vi sørget for at gøre den så konverteringsvenlig som muligt. Teksterne og knapperne på siden opfordrer kunden til at foretage en handling, og siden er bygget simpelt og overskueligt op. De til formålet designede ikoner visualiserer processen, og belyser at tilmelding er nemt, hurtigt og sikkert. Fordelene ved Kreditdata's service bliver altså tydeliggjort i både tekst, billede og sideopbygning.

Udvikling

Et værdifuldt dashboard

Vi har udviklet et intuitivt dashboard, som Kreditdata’s kunder kan benytte til at skabe et hurtigt overblik over deres kunders økonomi. Alt data til dashboardet har vi hentet fra SKAT. 

Her har vi hentet årsopgørelse, R75 oplysninger, gældsposter med tilhørende CVR data samt de seneste 6 måneders lønninger. På denne måde får man et hurtigt økonomisk overblik, hvor man nemt, hurtigt og sikkert kan kreditvurdere sine kunder.